Ponturi Pariuri Tenis Thanasi Kokkinakis vs Dominic Thiem

UNIBET

Săptămâna aceasta avem turneul Masters de la Madrid, iar eu vă propun un pont din calificări, la o cotă excelentă. Vedeți mai jos avancronica meciului Kokkinakis - Thiem.

Thanasi Kokkinakis este un jucător australian de 28 de ani, momentan pe locul 93 ATP. El este un jucător puternic care își axează întregul joc pe serviciu, principala sa armă în special pe suprafețele rapide. Servește mulți ași, însă face foarte multe greșeli neforțate, fiind un jucător cu un joc extrem de dezordonat. Kokki este un sportiv extrem de talentat, care intr-o zi bună poate pune probleme oricui, însă poate de asemenea sa piardă cu oricine. Tocmai aceasta inconstantă îl tine atât de departe în clasament, fiind la pragul topului 100. Anul acesta are un titlu Challenger la Sarasota, însă și destule înfrângeri clare. In primul tur al calificărilor a trecut de Barrere, luându-si revanșa după înfrângerea de la București.

cota2.ro

Dominic Thiem este un jucător din Austria de 30 ani, momentan pe locul 110 ATP. El este fără îndoială unul dintre jucătorii care au marcat circuitul masculin în ultimii ani, iar traseul său este incredibil. Câștigător de US Open, de două ori finalist la Roland Garros și învingător în 17 turnee ATP, fostul număr 3 mondial, a cedat fix în momentul in care se părea că îl va succeda pe Nadal in poziția de "rege" pe zgură. Inițial problemele au fost de natură mentală, el neputând să gestioneze succesul asa cum si-ar fi dorit, însă apoi a cedat și fizic, suferind o accidentare gravă la încheietură care l-a ținut departe de terenul de joc peste un an. În primul tur a trecut de Meligeni Alves după un meci de peste 2 ore.

Nimeni nu stie dacă Dominic va mai fi vreodată măcar aproape de nivelul său maxim, însă el rămâne în continuare un jucător de urmărit, în special pe zgură. In ultimul timp a fost extrem de inconstant și pare ca nu se regăsește, însă aici cota pentru victoria lui este exagerată. Kokkinakis nu este un zgurist, aceasta este cea mai slabă suprafață a lui și nici un munte de constantă nu este. Merg pe Thiem, acest turneu putând fi un restart pentru austriac.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Thanasi Kokkinakis vs Dominic Thiem
Pronostic:
Victorie Thiem
Cota
2.90
Cota finala: 2.90
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro