Ponturi Pariuri Fotbal Richmond Tigers vs Melbourne Demons

Casa Pariurilor

Richmond Tigers intalneste pe Melbourne Demons in cadrul etapei a 7-a a campionatului de Fotbal Australian.

Ambele echipe sunt din Melbourne si meciul va avea loc pe cel mai mare stadion din tara, templul fotbalului australian, Melbourne Cricket Ground (MCG).

cota2.ro

Dupa sase etape Tigrii ocupa pozitia a 16-a in clasament (din 18 echipe), cu o singura victorie, iar Demonii sunt pe locul 6 (primele 8 se califica in play-off).

De la Tigrii lipsesc multi jucatori, mai ales din aparare, si rezultatele lor o arata. Impresia lasata pana acum este ca Richmond Tigers va termina pe unul din ultimele patru locuri in clasament.

Richmond are o medie de 74.2 puncte inscrise per meci in acest sezon (locul 13 in liga), iar Demonii 83.3 (locul 8).

In aparare, Tigrii incaseaza 93.3 puncte per meci (locul 15 in clasament), in timp ce Demonii au a doua cea mai buna aparare, cu numai 70.3 puncte primite.

Melbourne vine dupa o infrangere pe teren propriu cu Brisbane Lions, dar au avut o saptamana pauza in care sa-si revizuiasca planul de joc, sa-si refaca moralul si sa se pregateasca pentru acest meci.

Jucatorii Tigrilor nu au experienta si Demonii sunt gata sa se arunce asupra lor.

Demonii au terminat victoriosi in ultimele patru intalniri directe, datand din 2021 incoace,

La Melbourne revin cativa jucatori, ceea ce va face misiunea lui Richmond foarte grea. Demonii au cativa jucatori foarte buni la mijlocul terenului si in atac, ceea ce inseamna ca vor avea multe ocazii sa inscrie goluri (6 puncte). Richmond nu marcheaza om la om, si Melbourne il au pe Petracca la mijlocul terenului, cu care nu se poate masura nimeni dintre Tigrii. In atac Demonii il au pe Bailey Fritsch, care nu prea rateaza cele 6 puncte (mingea sa treaca printre buturile din mijloc) cand marcheaza mingea (o prinde in aer direct din pasa sutata) si are sut liber.

Acum ca la Demoni revin niste jucatori, Melbourne are ocazia sa faca un scor mare. La urma urmei, Richmond vine cu un atac peticit care se va bate cu una din cele mai bune aparari din liga, si cu un mijloc care a fost batut clar de West Coast Eagles (echipa care lupta sa nu termine pe ultimul loc), si acum trebuie sa se lupte cu jucatori de talia lui Gawn, Petracca, Oliver si Viney de la Demoni, jucatori cu pretentii la titlu.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Richmond Tigers vs Melbourne Demons
Pronostic:
2 (-30.5)
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro