Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.35

BETANO

Începe tabloul principal la Madrid, turneu pe care îl voi analiza zi de zi pentru voi in încercarea de a obține profit. Pentru azi avem un combo în care am încredere ridicată, la o cotă de 2.30.

Mirra Andreeva este o jucătoare din Rusia de doar 16 ani, aflată deja printre cele mai bune 50 sportive ale lumii. Ea este poate cel mai bun produs pe care îl va da tenisul feminin, inca un copil care se poate lupta de la egal la egal și are deja victorii cu marile jucătoare din circuit. Ea s-a făcut cunoscută anul trecut chiar la Madrid, când primind un wildcard le-a eliminat pe rând pe Fernández, Haddad Maia și Linette. Desi este bună pe toate suprafețele, zgura pare ca i se potrivește cel mai bine și mă aștept la o nouă performanță bună. Taylor Townsend este o sportivă bună, însă atunci când schimbul se prelungește are probleme din cauza fizicului ei. Merg pe Mirra.

cota2.ro

La nivel ATP merg astăzi pe un jucător de la care aștept o revenire puternică în 2024. Campion la NextGen și prezenta constanta în perioada 2021-2022 în fazele finale ale turneelor, Brandon Nakashima îl întâlnește astăzi pe Facundo Bagnis. Brandon a început bine anul, a câștigat Challenger-ul de la Tenerife și după ce l-am văzut în ultima perioadă sunt sigur că va reveni în 2024. El are recent pe zgură victorii cu Evans și mai ales Rublev, eliminându-l pe rus la Barcelona fără sa își piardă serviciul. Bagnis este un zguriet tipic, însă el performeaza în general la nivel Challenger, reușind rar surprize in ATP.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Mirra Andreeva vs Taylor Townsend
Pronostic:
Victorie Andreeva
Cota
1.60
Brandon Nakashima vs Facundo Bagnis
Pronostic:
Victorie Nakashima
Cota
1.47
Cota finala: 2.35
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro