Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.11

Superbet

Manchester United și Sheffield United sunt adversare astăzi, de la ora 22:00, într-o restanță din runda cu numărul 29 de Premier League. Manchester United vine după calificarea în finala Cupa Angliei. Surprinzător, rezultatul n-a fost pe placul tuturor fanilor „diavolilor roșii”. Trupa lui Ten Hag a condus-o cu 3-0 pe divizionara secundă Coventry, dar a fost egalată și a avut nevoie de lovituri de departajare. United trebuie să își ia revanșa cu o evoluție concludentă în Premier League. Trupa din Manchester ocupă locul 7 în acest moment, cu 50 de puncte, la fel ca Newcastle, formația din față. Managerul olandez are absenți, dar nimic de ultimă oră, aceeași listă obișnuită. După meciul cu Sheffield urmează unul tot acasă, cu altă codașă, Burnley. 

Sheffield United este condamnată la retrogradare. Ocupă ultima poziție, cu doar 16 puncte obținute în 33 de meciuri. De parcă situația nu era destul de tristă, antrenorul Chris Wilder are o mulțime de fotbaliști indisponibili. Linia defensivă, în special, este franjuri. Lipsesc fundașii John Egan, Chris Basham, dar și închizătorul Tom Davies.

cota2.ro

• Manchester United a învins-o cu 2-1 pe Sheffield în meciul direct din turul campionatului

• Sheffield a câștigat o singură deplasare în acest sezon

• Sheffield are cel mai slab atac din Premier League, 31 de goluri marcate, dar și cea mai proastă defensivă, 88 de goluri încasate

• 13.84 ocazii de gol/meci și-a creat Manchester United în acest sezon. Sheffield e ultima și în această ierarhie, cu o medie de 9.09 oportunități/partidă

• 734.25 milioane de euro valorează lotul lui Manchester United. Cel al lui Sheffield este cotat la 143.75 milioane.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Manchester United este @1.36.

---------------------------

Anderlecht și Cercle Brugge sunt adversare astăzi, de la ora 21:30, în play-off-ul din prima ligă a Belgiei. Anderlecht este cea mai titrată echipă din Belgia, cu 34 de titluri de campioană, dar ultimul trofeu a fost obținut în 2017. Pentru a pune capăt secetei, conducerea clubului din Bruxelles a schimbat radical strategia. L-a păstrat antrenor pe danezul Brian Riemer, dar i-a adus o mulțime de fotbaliști cu nume și cu experiență la nivel european. Printre ei se numără portarul Kasper Schmeichel (campion cu Leicester), Jan Vertonghen (fost fundaș la Tottenham), Thomas Delaney (mijlocaș consacrat la Dortmund), Thorgan Hazard (extremă venită de la Dortmund) sau Kasper Dolberg (ex-Ajax, Nice sau Sevilla). Anderlecht e prima în Belgia. Are două puncte avans față de urmăritoarea Club Brugge.

Cercle Brugge este prezența surpriză din play-off-ul primei ligi belgiene. În ultimele 5 sezoane nu s-a clasat niciodată mai sunt de locul 8, dar instalarea antrenorului Miron Muslic a schimbat lucrurile. Chiar dacă și-a pierdut vedeta, Ayase Ueda plecat la Feyenoord, și are lotul decimat de accidentări, managerul austriac a adus echipa în top 6. Ocupă locul 5 în acest moment, cu 29 de puncte. 

• Anderlecht a câștigat ambele meciuri directe disputate contra lui Club Brugge în sezonul regulat, 2-0 și 3-0

• Anderlecht are un parcurs fenomenal pe teren propriu în acest sezon. A pierdut un singur meci, indiferent de competiție

• Anderlecht a câștigat fără să primească gol 4 din ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu contra lui Cercle Brugge

• Anderlecht are 2 fotbaliști în top 7 marcatori din Belgia, pe danezii Dreyer (17 goluri, 8 pase decisive) și Dolberg (14 goluri, 2 pase)

• Anderlecht e cea mai eficientă formație din Belgia. 12% dintre șuturile expediate pe poartă au fost goluri

• Cercle Brugge are o medie de 5.4 cornere/meci în acest sezon

• Anderlecht a permis adversarelor doar 4.6 lovituri de la colțul terenului/meci în acest sezon.

Apelăm la funcția BetBuilder de pe Superbet și obținem cota @1.55 din pariurile: Anderlecht câștigă sau face egal, Anderlecht marchează peste 0.5 goluri și Cercle Brugge va avea sub 7.5 cornere. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Man. United vs Sheffield United
Pronostic:
1
Cota
1.36
Anderlecht vs Cercle Brugge
Pronostic:
BetBuilder (VEZI MAI SUS)
Cota
1.55
Cota finala: 2.11
Profit: 7.77
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro