Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.23

Superbet

Pentru ziua de miercuri suntem cu ochii pe două partide: prima dată încep emoțiile în SuperLigă, acolo unde avem confruntarea dintre Sepsi și FCSB, iar apoi vom închide biletul cu atenție sporită pe Cupa Italiei, la returul dintre Atalanta și Fiorentina, din semifinale.

Cota totală ajunge în jurul valorii de 3.23, dar vorbim despre două pariuri speciale care pot fi oricând jucate și pe bilet single, în cazul celor care preferă această strategie.

cota2.ro

SEPSI - FCSB (21:45) - FCSB ar putea fi matematic campioană încă din această rundă, dacă roș-albaștrii se vor impune pe terenul lui Sepsi, iar Universitatea Craiova nu va câștiga duelul cu CFR Cluj. Și dacă nu se va întâmpla așa, oricum FCSB e 99% campioana României în acest sezon, fiind doar o chestiune de timp până când trupa lui Pintilii și Charalambous va câștiga oficial titlul.

Sepsi e pe ultimul loc în playoff, fix aceeași poziție de pe care a și intrat în această fază a campionatului, iar covăsnenii au nevoie de un retur perfect pentru a mai spera la un loc de cupă europeană. În acest moment, Sepsi are 27 de puncte, iar Craiova, echipa de pe locul 2, are 34 de puncte.

  • 15 faulturi a făcut Sepsi la ultimul duel cu FCSB, din turul playoff-ului;
  • 12 faulturi a făcut Sepsi la ultima întâlnire cu FCSB de pe teren propriu, înfrângere cu 2-5.

ATALANTA - FIORENTINA (22:00) - Atalanta și Fiorentina se luptă pentru ultimul loc disponibil în finala Cupei Italiei, acolo unde deja s-a calificat Juventus, care a eliminat-o pe Lazio. Acum, după 1-0 pe teren propriu, Fiorentina vine să-și apere avantajul la Bergamo, dar Atalanta e favorita caselor de pariuri pentru duelul de azi, dar și pentru calificare.

Pentru că și aici vom merge pe un pariu special din zona de faulturi, este interesant să urmărim câteva elemente de statistică:

  • 21 de faulturi a făcut Atalanta în meciul tur cu Fiorentina;
  • 14 faulturi a avut Atalanta la penultimul duel cu trupa din Florența;
  • 20 de faulturi a avut Atalanta la antepenultimul meci cu Fiorentina;
  • 12 faulturi a provocat Atalanta la ultimul meci de pe teren propriu jucat împotriva Fiorentinei.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sepsi vs FCSB
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Sepsi
Cota
1.90
Atalanta vs Fiorentina
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Atalanta
Cota
1.70
Cota finala: 3.23
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro