Ponturi Pariuri Rugby Melbourne Storm vs South Sydney Rabbitohs

UNIBET

Melbourne Storm intalneste pe South Sydney Rabbitohs in cadrul etapei a 8-a din Rugby League.

Astazi este ANZAC Day in Australia si Noua Zeelanda (Ziua Fortelor Militare Australiene si Neo Zeelandeze), si se sarbatoreste ziua cand ANZAC au purtat lupta de la Gallipoli in Primul Razboi Mondial, lupta in care ANZAC a suferit pierderi masive.

cota2.ro

Meciurile din aceasta zi au mare incarcatura emotionala, cu ceremonii inaintea fiecarui meci.

Acest meci pare a fi foarte dezechilibrat, deoarece este evident ca aceste doua echipe s-au indreptat in directii total opuse in acest inceput de sezon.

Storm este pe locul 2 la egalitate de puncte cu Cronulla Sharks. Rabbitohs este pe locul 16 din 17, avand o singura victorie.

Storm are a doua cea mai buna aparare din liga, pe cand Iepurii au cea mai slaba aparare, cu peste 32 de puncte primite per meci.

Rezultatele lui Rabbitohs au fost atat de slabe si sub asteptari pana acum, incat la finalul fiecarei etape sunt discutii referitoare la stagiul antrenorului lor, Jason Demetriou. Pana acum a fost crutat, insa clubul l-a adus pe David Furner ca asistent.

O schimbare importanta in lotul echipei Rabbitohs este revenirea lui Damien Cook, dar faptul ca antrenorul lui Storm nu a facut nici o schimbare fata de echipa care s-a aliniat la startul meciului trecut, nu face decat sa arate cat de bine s-au inchegat relatiile de joc in aceasta echipa.

Rabbitohs a avut o saptamana libera si deci ar trebui sa fie odihniti si pregatiti bine pentru acest meci. Diferenta dintre aceste doua echipe este foarte mare insa, si cred ca Iepurii vor fi adusi cu picioarele pe pamant, dupa ce au obtinut si ei 2 puncte ca urmare a faptului ca a fost randul lor sa stea etapa trecuta (numarul de echipe in liga este impar si ca o solutie in ceea ce priveste etapa cand o echipa nu are adversar sa joace, se acorda 2 puncte ca pentru o victorie).

South Sydney are 13 meciuri la rand in care nu a acoperit handicapul.

Storm a acoperit handicapul in 24 din cele 38 de meciuri jucate impotriva echipelor aflate in afara Top 8.

Storm a castigat sapte meciuri la rand jucate in ziua ANZAC.

Rabbitohs au pierdut toate cele 18 meciuri jucate la Melbourne de cand s-a infiintat echipa Melbourne Storm in 1998.

Storm are 13 victorii la rand pe stadionul lor, AAMI Park.

Prin urmare, este greu de pus ceva pe Iepurasi, nu cred ca, date fiind cele de mai sus, vor reusi sa obtina in premiera victoria la Melbourne sau sa stea in handicap. Melbourne ar trebui sa obtina o victorie confortabila in acest meci.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Melbourne Storm vs South Sydney Rabbitohs
Pronostic:
1 (-13.5)
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 4.35
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro