Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.05

Superbet

Hermannstadt și Petrolul se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 6 din play-out-ul Superligii. Hermannstadt e scăpată de grijile retrogradării, dar obiectivul asumat de antrenorul Marius Măldărășanu este câștigarea play-out-ului. Asta chiar dacă sibienii nu au drept de participare la barajul pentru Conference League, fiind în continuare în insolvență. Momentan ocupă locul 3 în această parte a campionatului. Fiecare poziție câștigată le aduce o sumă importantă la finalul sezonului, din cota pentru drepturile TV, așa că nu pot face compromisuri. Măldărășanu are un singur absent important, pe Murgia, eliminat în remiza 1-1 cu FC Botoșani. 

Petrolul are un antrenor nou pe bancă, în persoana lui Laszlo Balint, dar n-a arătat prea mult entuziasm runda trecută, când a scos o remiză, scor 1-1, acasă, contra celor de la UTA. Ploieștenii au 26 de puncte, 5 avans față de zona periculoasă. În mod normal, nici ei n-ar trebui să aibă emoții în privința salvării. Marea problemă a „lupilor” galbeni este atacul. Au a doua cea mai slabă ofensivă din Superligă. Atacantul lor titular, Irobiso, are doar 5 reușite stagionale.

cota2.ro

• Hermannstadt și Petrolul au încheiat la egalitate ambele meciuri directe din sezonul regulat, 0-0 de fiecare dată

• Hermannstadt n-a pierdut niciun meci disputat acasă împotriva Petrolului. Are 2 victorii și 2 remize

• Hermannstadt are 18 meciuri consecutive fără eșec pe teren propriu

• Petrolul a câștigat o singură deplasare din ultimele 11 disputate

• 11 goluri a marcat Daniel Paraschiv, atacantul lui Hermannstadt, în acest sezon

• 4.09 șuturi pe poartă/meci a expediat Hermannstadt în acest sezon. Petrolul e penultima în această ierarhie, cu 3.63 execuții cadrate/partidă.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Hermannstadt sau un rezultat de egalitate (1X) este @1.28.

--------------------------

Brighton și Manchester City sunt adversare astăzi, de la ora 22:00, într-o restanță din runda cu numărul 29 de Premier League. Lui Brighton i-a dispărut aura de revelație și de „killer” al granzilor. Experimentele fără sfârșit încercate de Roberto de Zerbi, multe schimbări în echipa de start de la un meci la celălalt, au dus echipa până pe locul 11 în Premier League. Sigur, stilul încearcă să fie același, o echipă de posesie, agresivă în recuperarea balonului, dar rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor. „Pescărușii” n-au avut succes nici în Europa League, eliminați în optimile de finală de AS Roma, 1-4 la general. Pentru partida de astăzi, De Zerbi are multe bătăi de cap. Lotul este decimat. Printre absenți se numără Enciso, Estupinian, Ferguson, Gilmour, Hinshelwood, Laptey, March, Mitoma sau veteranul Milner. 

Eliminată din Liga Campionilor, Manchester City se poate concentra pe competiția internă. „Cetățenii” pot stabilit o performanță unică în istoria Premier League. Ar fi al 4-lea titlu consecutiv. Nicio formație n-a mai reușit asta. Formația lui Pep Guardiola este la mâna ei în bătălia cu Arsenal și Liverpool. Dacă va câștiga toate cele 6 meciuri rămase, va fi campioană! Singurul absent al lui City este Erling Haaland. Guardiola i-a recuperat pe Stones și pe Foden, cel din urmă fiind cel mai în formă fotbalist al echipei. 

• Manchester City a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri disputate contra lui Brighton

• +44 este golaverajul lui Manchester City în acest sezon (74-32). Brighton e doar la borna +2 (52-50)

• Phil Foden se află la cel mai bun sezon al carierei. A marcat 14 goluri și a oferit 7 pase decisive în Premier League. Golgeterul lui Brighton este Joao Pedro, cu doar 8 reușite

• 18.44 ocazii de gol/meci și-a creat Manchester City în acest sezon. Brighton are o medie de 14.91 oportunități/partidă

• 7.4 cornere/meci a obținut Manchester City în acest sezon, cea mai ridicată medie din Premier League. Brighton are 5.4 lovituri de la colțul terenului/partidă

• în ultimele 6 meciuri directe s-au marcat de fiecare dată peste 1.5 goluri.

Pe Superbet, cu ajutorul funcției BetBuilder, obținem cota @1.60 din pariurile: Manchester City câștigă și peste 1.5 goluri în meci. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hermannstadt vs Petrolul
Pronostic:
1X
Cota
1.28
Brighton vs Manchester City
Pronostic:
2 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.60
Cota finala: 2.05
Profit: 7.35
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro