Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo vs FC Voluntari

Casa Pariurilor

Dinamo - FC Voluntari se joacă azi, de la 20:00, într-o partidă extrem de importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare! În acest moment, ”câinii” sunt pe 15, loc direct retrogradabil, în timp ce ilfovenii sunt pe 12, poziție care permite rămânerea în SuperLigă.

Între Dinamo și Voluntari sunt doar 2 puncte diferență, iar acesta este singurul lucru care ar putea strica tradiția meciurilor directe. De fiecare dată când Dinamo a avut nevoie de puncte, Voluntari n-a emis nicio pretenție în duelurile cu echipa din Ștefan cel Mare.

cota2.ro

În ultimele 8 confruntări directe, Voluntari s-a impus o singură dată, într-un mijloc de sezon, în etapa a 16-a. În rest, de 6 ori a câștigat Dinamo, iar o partidă s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Ținând cont că Botoșani și Poli Iași au meciuri cu Petrolul și UTA, confruntări grele pentru echipele aflate pe loc de baraj, dinamoviștii își pun toate speranțele în confruntarea de azi de pe Arcul de Triumf!

  • Înaintea meciului direct, Dinamo a cedat din nou în prelungiri, de această dată la Botoșani, scor 1-2, în timp ce Voluntari a obținut o remiză albă contra lui FCU Craiova, 0-0;
  • Trupa lui Pârvu ar putea acuza probleme fizice la meciul cu Dinamo, asta după ce fotbaliștii lui FC Voluntari au jucat mai bine de 70 de minute în inferioritate în duelul cu FCU Craiova.

Kopic nu se va putea baza pe Abdallah, atacantul dinamovist fiind eliminat direct după un fault brutal asupra lui Romario Benzar. Apărătorul lui Botoșani a plecat de la stadion cu ambulanța, după ce a fost lovit puternic la cap.

  • Dinamo e neînvinsă pe teren propriu în acest playout! O remiză cu Petrolul Ploiești, scor 1-1, și un succes la limită, obținut în prelungiri, cu Poli Iași, scor 1-0.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Dinamo vs FC Voluntari
Pronostic:
1
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro