Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.27

BETANO

Am pierdut absolut incredibil ieri, însă azi ne luam revanșa cu 3 pariuri speciale de pe zgura din Madrid. Vedeți mai jos propunerile mele.

Mult prea jos linia propusă la duble între Krueger și Alexandrova, două sportive masive care se bazează enorm pe serviciu și care comit meci de meci multe duble greșeli. Jucătoarea din SUA a trecut în primul tur de Hibino, meci un care a comis 7 duble, în timp ce Alexandrova este una dintre cele mai "all in" jucătoare din circuit, o sportiva pentru care exista mici diferențe între primul și al doilea serviciu. Rusoaica comite foarte multe greșeli indiferent de rezultat, în cele doua meciuri pe zgură în 2024 are 14 duble, iar faptul că meciul se va disputa pe o suprafață lentă va creste șansele ca linia să fie depășită.

cota2.ro

Mi se pare enormă cota pe Etcheverry, unul dintre cei mai buni zguristi din circuit, contra unui sportiv care nu se simte bine pe această suprafață. Shapovalov a revenit surprinzător în meciul cu Diaz Acosta, însă acum întâlnește un adversar mult mai puternic, atât la serviciu cât și în schimburile lungi. Denis efectiv nu are răbdare, comite multe greșeli și nu ii dau șanse prea multe. L-am văzut pe canadian în meciurile cu Giron și Moutet de la precedentele turnee pe zgură și nu a arătat deloc bine.

Chinezul Shang vine după un meci epic de peste 4 ore contra lui Moutet si nu cred ca are efectiv timp să se refacă din punct de vedere fizic. El este destul de fragil fizic, l-am văzut de multe ori cedând din acest punct punct vedere, iar azi întâlnește un zgurist bun care joacă și în fata propriilor suporteri. Merg cu încredere pe victoria lui Davidovich Fokina, un zgurist clasic, care intr-o zi bună poate face partide senzaționale.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ekaterina Alexandrova vs Ashlyn Krueger
Pronostic:
Peste 9.5 duble greșeli
Cota
1.85
Thomas Etcheverry vs Denis Shapovalov
Pronostic:
Victorie Etcheverry
Cota
1.57
Juncheng Shang vs Davidovich Fokina
Pronostic:
Victorie Davidovich Fokina
Cota
1.47
Cota finala: 4.27
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro