Ponturi Pariuri Rugby Manly Sea Eagles vs Parramatta Eels

Fortuna

Manly Sea Eagles intalneste pe Parramatta Eels in cadrul etapei a 8-a din Rugby League.

Ambele echipe sunt din Sydney, deci factorul deplasare este minim.

cota2.ro

Sea Eagles ocupa pozitia a 5-a in clasament, iar Eels au coborat pe locul 14 din 17. Aceste doua echipe s-au intalnit in etapa a treia pe stadionul din Parramatta, cand gazdele au castigat intr-un final electrizant dar controversat, cu 28-24. In acel meci, Manly a luat conducerea rapid cu 14-0, Eels au revenit si apoi Manly a avut un eseu anulat de catre echipa video, pe motiv de obstructie, infractiune contestata de multi. Acest meci este deci ca o revansa pentru Vulturii de Mare.

In ultimele trei meciuri, Sea Eagles au castigat de doua ori si au facut un egal, dar Eels au probleme, cu numai o victorie in ultimele patru meciuri.

In ultima etapa, Parramatta pornea mare favorita in fata lui Dolphins, o echipa infiintata recent, cu multi jucatori tineri si fara prea multa experienta. Dupa ce Eels au inscris doua eseuri si conduceau cu 8-0, Delfinii au preluat controlul jocului si i-au demolat pe Tipari cu 44-16, provocand una din marile surprize de pana acum.

Cu Daly Cherry-Evans si Luke Brooks formand o combinatie puternica, vitezistii lui Manly, Tom Trbojevic si Tolu Koula au inscris deja opt eseuri pana acum.

Tiparii au fost admonestati serios de catre antrenorul lor, in urma prestatiei sub orice critica din meciul cu Dolphins, si acum trebuie sa faca fata unei echipe puternice pe un stadion arhiplin cu suporteri zgomotosi.

Mijlocasul la gramada al lui Parramatta, Mitch Moses, lipseste pentru inca cel putin o luna accidentat, o mare absenta pentru Eels, si este evident ca echipei ii lipseste experienta lui in teren.

Accidentarile din lotul Tiparilor l-au fortat pe antrenor sa faca din nou schimbari la echipa, ceea ce afecteaza stabilitatea si relatiile de joc.

Sea Eagles ar trebui sa castige acest meci, dar nu stiu daca vor acoperi handicapul, deoarece ei marcheaza multe puncte dar nu reusesc sa tina de avantaj, adversarii revin si inscriu mult la randul lor.

Prin urmare, in acest meci ar trebui sa avem multe puncte, deoarece ambele echipe marcheaza mult, dar si primesc multe puncte, datorita deficientelor din apararile lor.

Totalul de puncte a fost mare in 5 din cele 7 meciuri ale lui Manly in acest sezon, cu patru din ele avand minim 50 de puncte, in timp ce 4 din ultimele 5 meciuri ale lui Eels au avut cel putin 47 de puncte.

Aceste doua echipe au facut scoruri mari in 10 din ultimele 13 meciuri, inclusiv in ultimele 5 jucate pe acest stadion.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Manly Sea Eagles vs Parramatta Eels
Pronostic:
Total peste 45.5 puncte
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 4.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro