Ponturi Pariuri Fotbal Newcastle vs Sheffield Utd

BETFAIR SPORTSBOOK

NEWCASTLE UNITED - SHEFFIELD UNITED

In aceasta seara, de la ora 17:00, pe ”St. James Park”, Newcastle United primeste vizita celor de la Sheffield United, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 35, din Premier League.

”Cotofenele” au cedat cu 0-2 in restanta de pe ”Selhurst Park”, impotriva celor de la Crystal Palace si au iesit din Top 6, dupa victoria celor de la Manchester United contra lui Sheffield United. Newcastle United are o serie de 6 meciuri fara infrangere pe propriul teren, in care au marcat numai putin de 18 goluri, bifand astfel trei victorii si trei rezultate de egalitate. Newcastle a castigat 65% din meciurile disputate pe propriul teren si a reusit sa marcheze in toate jocurile din Premier League, jucate in fata propriilor suporteri, inregistrand si o medie excelenta de 17.2 ocazii de gol per meci

cota2.ro

”Blades” o sa retrogradeze matematic in Championship dupa acest meci, acestia avand un sezon foarte slab pe prima scena a fotbalului din Anglia. Trupa lui Chris Wilder are cea mai slaba defensiva din acest sezon de Premier League, cu numai putin de 92 de goluri incasate in 34 de jocuri. Cu 7 infrangeri si 4 remize in ultimele 11 etape, Sheffield United trece printr-o perioada extrem de slaba, iar jocul ofensiv, desi a aratat cateva lucruri bune in restanta de pe ”Old Trafford”, inca nu este la un nivel de prima liga. Acestia au incasat 11 goluri in ultimele 4 deplasari si ma tem ca acest numar o sa creasca semnificativ dupa jocul din aceasta etapa. 

In partida tur, Sheffield a trait una dintre cele mai mari umilinte din istorie, fiind invinsa de Newcastle cu un neverosimil 8-0. Scorul putea fi mult mai mare daca intre buturi nu era Wesley Foderingham, goalkeeper care in ciuda celor 8 goluri incasate, a bifat alte 7 parade salvatoare. ”Cotofenele” sunt o echipa ultra-ofensiva pe teren propriu si ma astept sa-si creeze foarte multe oportunitati de a marca, mai ales ca Sheffield detine cea mai mare medie de ocazii de gol permise adversarilor, in acest sezon de Premier League (17.9 per meci)

Alexander Isak este un atacant care iese foarte mult in evidenta, in special pe ”St James Park”, acolo unde a marcat 12 goluri in cele 12 meciuri. In ultimele 6 meciuri disputate pe acest stadion, suedezul a trimis 21 de suturi spre poarta adversa, 17 dintre ele atingandu-si tinta. In ultima partida de campionat de pe ”St James Park”, contra celor de la Tottenham, Alexander Isak a reusit sa marcheze de doua ori in poarta lui Vicario, dupa doua faze superbe in care l-a ridiculizat pe fundasul olandez al ”pintenatilor”, Micky van de Ven.

Transferat de la Real Sociedad pentru 70 de milioane de euro, Isak a reusit sa puncteze de 31 de ori in tricoul lui Newcastle, iar in jocul de azi ma astept sa-si imbunatateasca aceste cifre. ”Varful” lui Eddie Howe are o detenta foarte buna, detine un dribling excelent si este letal in pozitie de finalizare. Imi e greu sa cred ca nu o sa marcheze azi, mai ales ca ma astept la un ”monolog” din partea formatiei gazda, care cred ca se poate apropia destul de mult, de prestatia din jocul tur, de pe ”Bramall Lane”. 

Pe Betfair Sportsbook am gasit o cota marita care merita incercata dupa parerea mea si care cred ca poate fi bifata, in conditiile date. Gazdele sunt obligate sa castige aceasta partida pentru a ramane cu sanse la Top 6 si imi e greu sa cred ca o vor face la limita, in conditiile in care au o medie de 2.53 goluri marcate per meci in duelurile de pe teren propriu. Cota propusa pentru o ”dubla” reusita de Isak este foarte value, asta in conditiile in care la unele case o gasim si la o valoare de doua ori mai mica.

Pontul meu pentru meciul Newcastle United - Sheffield United este ”Alexander Isak marcheaza 2+ goluri”, la o cota de 5.00, disponibila pe Betfair Sportsbook, in sectiunea ”Cote Marite”.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Newcastle vs Sheffield Utd
Pronostic:
Alexander Isak marcheaza 2+ goluri
Cota
5.00
Cota finala: 5.00
Profit: 40.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro