Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.18

BETANO

Chiar dacă nu a fost tocmai începutul de turneu dorit, aceste perioade sunt inevitabile in activitatea noastră și mergem cu încredere pe un nou combo de la Madrid. Vedeți în cele ce urmează opțiunile mele de pariere.

Coco Gauff a dat lovitura în toamnă si a reușit să câștige primul turneu de mare șlem al carierei, US Open. De atunci ea joacă mult mai relaxată, însă acest lucru nu este întotdeauna pozitiv, fiind dese momentele în care își pierde pur și simplu concentrarea. Coco a început să forțeze din ce în ce mai mult serviciu secund și să comită cu nonșalanță o mulțime de duble greșeli. Ea a avut meciuri cu 17 duble vs Yuan sau 15 vs Vickery desi a câștigat, statistici care spun multe despre reperele la serviciu din ultima perioadă. Chiar și în primul tur aici a trimis 3 duble vs Rus desi a învins 6-0, 6-0. Azi are un meci mai dificil în fața ucrainiencei Yastremska și cred că va depăși linia ușor.

cota2.ro

Cel mai bun zgurist din istorie, Rafael Nadal încearcă să își între în ritm înainte de Roland Garros, iar astăzi are un meci extrem de dificil contra lui Alex De Minaur. Australianul l-a învins destul de clar săptămâna trecută la Barcelona ( 7-5, 6-1) și bookmakerii îl văd mare favorit și acum, însă eu vad un meci diferit. Indiferent de perioada prin care trece și de faptul ca încă nu are meciuri în picioare, nu cred că Rafa poate fi învins categoric de două ori pe zgură de către DeMinaur. Australianul nu este un zgurist și chiar dacă va câștiga, va avea un meci mult mai greu. H.a pare ușor de acoperit de Nadal.

Mannarino este jucătorul din top 100 cu cele mai slabe performanțe pe zgură. El urăște aceasta suprafață pe care joacă rar, nu i se potrivește și pe care are doar 3 victorii în ultimii 5 ani. Anul trecut, la Madrid a pierdut 6-4, 6-0 contra lui Etcheverry și nu ii dau nici acum șanse. Felix a revenit cu Nishioka, a trimis 11 asi și a câștigat peste 80 % din punctele pe primul serviciu. Merg pe o victorie scurtă

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Coco Gauff vs Dayana Yastremska
Pronostic:
Gauff 4+ duble greșeli
Cota
1.47
Alex De Minaur vs Rafael Nadal
Pronostic:
Nadal +4.5 game-uri
Cota
1.47
Felix Auger Alliasime vs Adrian Mannarino
Pronostic:
Victorie Auger Alliasime 2-0
Cota
1.47
Cota finala: 3.18
Profit: 19.62
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro