Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Farul Constanța

UNIBET

FCSB - Farul Constanța se joacă azi, de la 20:30, într-o partidă care contează pentru etapa a 7-a din playoff-ul SuperLigii. Roș-albaștrii mai au nevoie de un singur punct pentru a fi matematic campioni, în timp ce ”marinarii” sunt singurii care mai pot păstra suspansul în lupta la titlu.

În acest moment, cu 4 etape înainte de final, FCSB are 11 puncte peste Farul. Ca să avem o altă câștigătoare în afara liderului FCSB, Farul trebuie să câștige tot până la final, iar elevii lui Pintilii și Charalambous să piardă tot!

cota2.ro

FCSB e în drum direct spre trofeu, dar echipa n-a reușit să facă pasul total în ultimele două etape. Remize cu Rapid, 2-2, și Sepsi, 2-2, iar seria de 3 succese la rând a Farului a amânat deznodământul și a pus încă pe ”hold” fiesta roș-albastră.

În turul playoff-ului, FCSB s-a impus cu 1-0 la Ovidiu, prin golul marcat de Șut, în minutul 82. Totuși, ultimul meci direct de pe Arena Națională s-a terminat la egalitate, 1-1, cu Farul fiind cea care a înscris pe final, dintr-un penalty contestat puternic de bucureșteni.

  • În ultimele 3 partide directe s-au marcat, de fiecare dată, sub 2,5 goluri;
  • În plus, tot în ultimele 3 partide directe, niciodată nu s-a înscris în prima repriză! 45 de minute albe, cu gol sau goluri venite în partea a doua;
  • FCSB nu se va putea baza pe golgheterul Florinel Coman, așa că forța ofensivă a roș-albaștrilor va fi diminuată considerabil;
  • În ianuarie 2023 câștiga Farul ultima dată pe Arena Națională, la capătul unui meci extrem de spectaculos: 2-3.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FCSB vs Farul Constanța
Pronostic:
Egal la pauză
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro