Ponturi Pariuri Fotbal Bayern Munchen vs Real Madrid

BETFAIR SPORTSBOOK

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Allianz Arena”, Bayern Munchen primeste vizita celor de la Real Madrid, intr-un meci din cadrul semifinalelor UEFA Champions League.

”Bavarezii” au pierdut titlul de campioana in Bundesliga, impotriva celor de la Bayer Leverkusen, dupa 11 sezoane in care au dominat aceasta competitie. Totusi, formatia lui Thomas Tuchel are ocazia de a se revansa in cea mai importanta competitie inter-cluburi din lume, acolo unde a ajuns in penultimul act, dupa calificarea din sferturile competitiei, impotriva celor de la Arsenal. Germanii au o serie de 4 victorii consecutive, iar pe teren propriu au pierdut un singur meci din ultimele 9, disputate in toate competitiile. 

cota2.ro

”Galacticii” sunt aproape campioni in LaLiga, acolo unde, cu 5 etape inaintea incheierii sezonului, au un avans de 11 puncte in fata ocupantei locului secund, FC Barcelona. Trupa lui Ancelotti e neinvinsa in timpul regulamentar, in ultimele 7 luni de zile, ultima infrangere fiind impotriva celor de la Atletico Madrid, pe ”Metropolitano”, scor 1-3. Real Madrid s-a calificat in semifinale dupa o dubla mansa dramatica contra celor de la Manchester City, formatie care a domitar autoritar returul de pe ”Etihad”, insa a cedat in urma loviturilor de departajare. 

Cele doua formatii s-au intalnit in aceasta faza a competitiei, in sezonul 2017/2018, atunci cand Real Madrid se impunea cu scorul general de 4-3 si se califica in finala de la Kiev, pe care avea sa o si castige. La ultima vizita pe ”Allianz Arena”, Real Madrid a reusit sa se impuna cu scorul de 2-1, gratie unor reusite semnate de Marcelo si Asensio, jucatori plecati intre timp de la formatia ”Los Blancos”. Acesta avea sa fie doar al 3-lea succes al celor de la Real Madrid pe terenul celor de la Bayern Munchen, in cele 13 intalniri pe care le-au avut de-a lungul istoriei.

Harry Kane are un sezon fabulos la formatia ”bavareza”, marcand 42 de goluri si oferind 11 pase decisive in cele 41 de meciuri disputate in Bundesliga si UEFA Champions League. Real Madrid este o echipa care accepta dominarea in jocurile disputate pe teren strain, dovada cea mai clara fiind deplasarile de la Manchester si Leipzig, Braga sau Napoli. ”Nouar-ul” gazdelor are o medie impresionanta de 4.20 ocazii de gol create per 90 de minute de joc si o medie de 1.93 suturi cadrate per 90 de minute de joc. Kane a marcat 10 goluri si a oferit o pasa decisiva in ultimele 8 meciuri disputate de Bayern pe propriul teren, iar azi ma astept sa o bage in ate, tinand cont de nesiguranta defensivei oaspetilor, in meciurille jucate departe de propria ”casa”.

Joshua Kimmich a fost trecut de Tuchel fundas dreapta in ultimele luni, jucand din ce in ce mai bine pe acea pozitie. Totusi, problemele defensive in acea zona sunt evidente, in special atunci cand ”bavarezii” intalnesc adversari de calibru. Kimmich urca mult in ofensiva si deseori isi lasa postul descoperit, lucru observat destul de clar si in partida cu Arsenal. Fundasul dreapta a faultat de 7 ori in ultimele 6 meciuri jucate de echipa sa pe propriul teren, iar acest lucru ma astept sa se repete si astazi, tinand cont ca adversar direct ii este Vinicius, un jucator cu un dribling in regim de viteza nemaipomenit si care sufera, in medie, 2.18 faulturi per 90 de minute de joc.

Federico Valverde este un mijlocas extrem de apreciat de Carlo Ancelotti, acesta fiind un jucator cu reale calitati fizice si care realizeaza foarte bine ambele faze de joc. Jucatorul uruguayan este un tip dur, caruia ii plac tackling-urile si duelurile fizice. Valverde a comis cel putin un fault in ultimele 11 meciuri, unul inclusiv in jocul de campionat cu Real Sociedad, in care a jucat doar 22 de minute. In ”dublele” cu RB Leipzig si Manchester City a comis de fiecare data fault, iar in acest sezon de UEFA Champions League a inregistrat o medie de 1.70 faulturi comise per meci. In zona sa de actiune vor activa jucatori cu viteza si calitate, precum Davies, Musiala sau Sane, iar in aceste conditii, nu cred ca poate incheia meciul fara sa comita vreun fault.

Pontul meu pentru meciul Bayern Munchen - Real Madrid este ”Harry Kane inscrie sau ofera o pasa decisiva & Joshua Kimmich 1+ faulturi comise & Federico Valverde 1+ faulturi comise”, la o cota de 5.70, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bayern Munchen vs Real Madrid
Pronostic:
Harry Kane inscrie sau ofera o pasa decisiva & Joshua Kimmich 1+ faulturi comise & Federico Valverde 1+ faulturi comise
Cota
5.70
Cota finala: 5.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro