Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Tottenham

BETFAIR SPORTSBOOK

CHELSEA vs TOTTENHAM

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe ”Stamford Bridge”, Chelsea primeste vizita celor de la Tottenham, intr-un meci restanta din cadrul rundei cu numarul 26, din Premier League.

Trupa lui Pochettino inca mai spera la o calificare in cupele europene, mai ales ca in cazul unui succes in aceasta seara se apropie la doar trei puncte de Manchester United, echipa clasata pe pozitia a 6-a. ”Albastrii” vin dupa remiza de pe ”Villa Park”, acolo unde a reusit sa revina de la 0-2, gratie reusitelor semnate de Madueke si Gallagher, in partea secunda a jocului. Chelsea a aratat exceptional in ultimele 6 meciuri pe teren propriu, bifand 5 victorii si o remiza, in care au reusit sa marcheze numai putin de 22 de goluri.

cota2.ro

Tottenham inca are sanse la locul 4, ocupat de Aston Villa, asta in ciuda faptului ca in acest moment se afla la 7 puncte distanta de acestia. ”Pintenatii” au cu doua meciuri mai putin disputate, iar in cazul in care vor castiga ambele restante, se vor apropia la doar un singur punct. Trupa lui Pochettino vine dupa esecurile cu Newcastle (0-4) si Arsenal (2-3), iar pe teren strain a inregistrat doar un singur succes in ultimele 6 partide, un surprinzator 4-0 impotriva ”leilor” lui ”Emery.

Partida tur din acest sezon a fost una ”nebuna” din toate punctele de vedere. Chelsea s-a impus intr-un final cu scorul de 4-1, gratie ”hattrick-ului” semnat de Jackson in ultimul sfert de ora, asta dupa ce Tottenham a ramas in noua jucatori, dupa eliminarile lui Romero si Udogie. Michael Oliver a condus acea partida, iar pe langa cele doua cartonase rosii, a acordat alte 8 cartonase galbene, lucru rar intalnit la centralul englez, tinand cont ca in Premier League are o medie de doar 3.30 cartonase galbene acordate per meci. 

Chelsea este cotata usor favorita in aceasta intalnire, insa eu cred ca vor avea multe probleme, in special pe flancul drept al defensivei, acolo unde toti titularii sunt indisponibili. Pochettino nu poate conta azi pe foarte multi jucatori, printre care Chukwuemeka, Colwill, Disasi, Enzo Fernandez, Gusto, James, Nkunku sau Silva, iar Chelwell si Sterling sunt sub semnul intrebarii, acestia fiind incerti din pricina unor accidentari. Postecoglou are si el probleme de lot, acesta neavandu-i la dispozitie in aceasta seara pe Davies, Sesegnon, Solomon, Udogie si Werner, toti accidentati. 

Cole Palmer este asul din maneca lui Pochettino, acesta fiind al doilea cel mai bun marcator din Premier League. Mijlocasul adus de la Manchester City a marcat in ultimele 8 meciuri ca titular pe ”Stamford Bridge”, in campionat, inregistrand in acest interval numai putin de 40 de ocazii de gol, respectiv 23 de suturi cadrate. In partida tur a reusit sa marcheze si avand in vedere ca este principalul executant de lovituri libere si penalty-uri, nu m-ar mira daca ar repeta isprava. Palmer este si un jucator tehnic, cu un dribling bun, iar intr-un astfel de derby, impotriva unor adversari precum Sarr, Bisouma, Emerson sau Romero, imi este greu sa cred ca incheie meciul fara vreun fault suferit.

Heung-Min Son este principalul pericol pentru poarta lui Petrovic, sud-coreeanul fiind jucatorul cu cea mai mare medie de ocazii de gol per meci (2.35), respectiv jucatorul cu cea mai mare medie de suturi cadrate (1.10) din lotul ”pintenatilor”. Son activeaza in banda stanga, acolo unde ma astept sa-si faca de cap tinand cont ca Pochettino e nevoit sa improvizeze in acea zona cu jucatori precum Chalobah sau Gilchrist. Son a cadrat doua suturi in partida tur si ma astept sa o faca din nou, tinand cont de problemele defensive ale gazdelor. Deasemenea, ma astept sa fie faultat cel putin o data, avand in vedere calitatile sale fizice, dar si faptul ca Chelsea este una dintre cele mai ”dure” formatii din Premier League, cu o medie de 12 faulturi comise per meci.

Pontul meu pentru meciul Chelsea - Tottenham este ”Cole Palmer sa aiba un sut pe poarta si sa fie faultat + Heung-Min Son sa aiba un sut pe poarta si sa fie faultat”, la o cota de 4.25, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Chelsea vs Tottenham
Pronostic:
Cole Palmer sa aiba un sut pe poarta si sa fie faultat + Heung-Min Son sa aiba un sut pe poarta si sa fie faultat
Cota
4.25
Cota finala: 4.25
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro