Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Tottenham

BETFAIR EXCHANGE

LIVERPOOL - TOTTENHAM

In aceasta seara, de la ora 18:30, pe ”Anfield”, Liverpool primeste vizita celor de la Tottenham, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 36, din Premier League.

Iesiti din lupta pentru titlu, ”cormoranii” nu prea mai pot pierde pozitia a treia, iar pe acest final de sezon vor juca doar pentru cifre. Trupa lui Jurgen Klopp vine dupa o serie de trei meciuri pe teren strain in care au reusit sa obtina doar o singura victorie, 3-1 contra lui Fulham. La ultimul joc disputat pe teren propriu, Liverpool a pierdut surprinzator contra celor de la Crystal Palace, scor 0-1, meci in care au incheiat cu un xG de aproape 3.00 si au dominat clar la absolut toate capitolele. 

cota2.ro

Tottenham trage cu dintii pentru un loc de cupe europene, iar dupa cele trei infrangeri consecutive din ultimele trei etape, contra lui Newcastle, Arsenal si Chelsea, acest obiectiv este in pericol, mai ales ca Manchester United si Newcastle trec printr-o forma buna, iar avansul fata de ”pintenati” s-a redus semnifficativ, la doar 4 puncte. Tottenham arata rau pe teren strain, acolo unde are doar un succes in ultimele 8 jocuri, un surprinzator 4-0 contra celor de la Aston Villa.

Tottenham s-a impus in partida tur cu scorul de 2-1, asta dupa ce Matip si-a marcat in propria poarta, in minutul 90+6 al jocului, unul in care formatia lui Postecoglou a avut avantaj numeric din minutul 26, dupa eliminarea lui Jones. ”Anfield” este ca o fortareata pentru ”pintenati”, acestia bifand ultimul succes pe legendarul stadion in urma cu 13 ani, atunci cand se impuneau cu 2-0 dupa reusitele semnate de Van der Vaart, respectiv Modric. De atunci si pana in prezent, Liverpool s-a impus de 9 ori, iar 4 meciuri s-au incheiat la egalitate.

Liverpool propune un joc super ofensiv pe teren propriu, acolo unde, in aceasta editie de campionat, a inregistrat o medie de 24.5 ocazii de gol per meci, cea mai mare din campionat. ”Cormoranii” propun un joc de posesie, cu multe pase filtrante de calitate, este o echipa redutabila la fazele fixe si implicit la duelurile aeriene si este o formatie cu foarte multa calitate in linia ofensiva, acolo unde au jucatori foarte rapizi. Tottenham este o echipa cu foarte multe puncte slabe, in special in linia defensiva, acolo unde fundasii gafeaza meci de meci, in special contra adversarilor de calitate.

Micky Van de Ven este un jucator care are probleme majore atunci cand vine vorba de adversari rapizi. Astazi este anuntat titular in partea stanga a defensivei, multe publicatii mentionand ca ”duo-ul” din centrul defensivei o sa fie format din Romero si Dragusin. Van de Ven este un fundas care se complica de foarte multe ori cu dribling-uri si care tine uneori de minge mai mult decat ar trebui. Unul dintre punctele sale slabe sunt duelurile aeriene, iar in aceasta seara o sa aiba mari probleme la fazele fixe, tinand cont ca adversari directi ii sunt Konate si Van Dijk.

Micky Van de Ven a comis cel putin un fault in ultimele 4 meciuri jucate pe teren strain, iar in meciul cu Chelsea a faultat de doua ori. Olandezul a incasat trei cartonase galbene in ultimele cinci meciuri si e foarte probabil sa-si imbunatateasca aceasta statistica. E greu de crezut ca intr-un astfel de meci nu o sa faulteze, avand in vedere ca la centru e Paul Tierney, un arbitru care dicteaza, in medie, 22.09 faulturi per meci. Cota este mult mai valoroasa pe Betfair Exchange, decat la alte case de pariuri, iar conform informatiilor prezentate in articol, consider ca sunt sanse mari sa o bifam.

Pontul meu pentru meciul Liverpool - Tottenham este ”Micky Van de Ven 1+ faulturi comise”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Liverpool vs Tottenham
Pronostic:
Micky Van de Ven 1+ faulturi comise
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro