Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.39

Superbet

Astăzi încep calificările la Roma, ultimul turneu important înainte de Roland Garros. Am ales pentru dumneavoastră un combo în care favoriții ar trebui să se impună fără probleme.

Alycia Parks este intr-o formă dezastruoasă, are 11 infrangeri la rând, perioadă în care a castigat un singur set. Zgura este pe departe cea mai slabă suprafață a sa, iar faptul că nu poate să își pună în valoare serviciul, o face extrem de fragilă. Astăzi întâlnește o sportiva de nivel mediu, cu rezultate acceptabile pe zgură. Sasnovich le-a bătut în ultimii ani pe această suprafață pe Kudermetova, Răducanu sau Svitolina, iar aici o vad favorită clară.

cota2.ro

Doi sportivi cu un serviciu foarte bun, însă cu o experiență diferită pe zgură. Kypson joacă rar departe de hardul american, iar anul acesta a pierdut toate cele 4 meciuri pe zgură, chiar dacă adversarii lui au fost cel mult modești. De cealaltă parte, Bergs este intr-o perioadă bună, are finale la Challenger-urile de la Sarasota si Tallahasee, a pierdut greu cu Shelton la Houston si a arătat bine și la Madrid. Ei s-au întâlnit la începutul lui aprilie la Houston, iar belgianul a câștigat în 2 seturi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Alycia Parks vs Aliaksandra Sasnovich
Pronostic:
Sasnovich -3.5 game-uri
Cota
1.45
Zizou Bergs vs Patrick Kypson
Pronostic:
Bergs -2.5 game-uri
Cota
1.65
Cota finala: 2.39
Profit: 11.12
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro