Ponturi Pariuri Tenis Oceane Dodin vs Brenda Fruhvirtova

BETANO

Am găsit un pronostic foarte bun la Roma, acolo unde in calificări Brenda Fruhvirtova o înfruntă pe Oceane Dodin. Vedeți mai jos avancronica și pronosticul meu.

Oceane Dodin este o sportivă din Franța de 27 ani, momentan pe locul 73 WTA. Ea este o fostă mare speranță a tenisului din hexagon însă nu si-a depășit niciodată limitele find extrem de inconstantă. La 1.83 m înălțime ea se bazează foarte mult pe serviciu, reușind multe puncte câștigate ușor, dar intr-o zi slabă poate comite foarte multe duble greșeli și greșeli neforțate. În ultimul timp ea joacă mai mult la nivel ITF și Challenger, acolo unde are rezultate foarte bune împotriva unor sportive însă modeste. Cea mai buna performanta a anului a fost fără discuții la Australian Open unde a ajuns in optimi, punctele de acolo reducând-o în top 100.

cota2.ro

Brenda Fruhvirtova este o jucătoare din Cehia de doar 17 ani, un adevărat fenomen în țara sa. Ea este sora mai mică a Lindei, o altă jucătoare de doar 18 ani cu un potential incredibil. Deși este încă un copil, Brenda a făcut deja de 2 ani trecerea la senioare, acolo unde are performanțe incredibile. Ea a câștigat 15 titluri ITF în ultimii 2 ani și se apropie vertiginos de top 100, având un procentaj de victorii ireal. Zgura este suprafața ei preferată, iar în primul tur a cedat doar 2 game-uri contra lui Niemeier.

Toți specialiștii o vad pe Brenda Fruhvirtova una dintre jucătoarele ce vor marca circuitul feminin în următorul deceniu, alături de Mirra Andreeva, Korneeva si alte sportive deja consacrate. Ceea ce ma uimește la ea este procentajul enorm de victorii pe care îl are de când joacă la nivel de senioare, ea câștigând aproape turneele la care a participat, fie ele și de nivel ITF. Pe zgură, Brenda este net superioară lui Dodin, jucătoarea din Franța neputând să își pună în valoare principala armă, serviciul. Am văzut-o pe Fruhvirtova în meciul cu Niemeier, a arătat foarte bine și vad un meci asemănător azi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Oceane Dodin vs Brenda Fruhvirtova
Pronostic:
Fruhvirtova & sub 18.5 game-uri
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 11.25
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro