Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 5.16

BETANO

Avem foarte multe meciuri azi la Roma, iar eu vin cu un bilet ce sper să ne aducă profit. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

Shapovalov este unul dintre cei mai talentați dar și capriciosi jucători din circuit, genul de sportiv care poate bate pe oricine, dar totodată poate si pierde cu oricine. El își concentrează aproape întregul joc pe serviciu, iar pe zgură riscă foarte mult serviciul secund comitand mai mereu multe duble greșeli. Aici îl întâlnește pe Darderi, un zgurist talentat și mă aștept la un meci lung, cu depășirea liniilor de ași și duble greșeli de ambele părți. Ei s-au întâlnit recent la Miami când am avut 21 de ași și 12 duble greșeli.

cota2.ro

Sorribes Tormo și Podoroska sunt doua sportive cu un stil de joc asemănător, bune la retur, însă modeste la serviciu. Meciurile lor sunt presărate cu o mulțime de break-uri și răsturnări de situație, iar pe zgura de la Roma ar fi o surpriză un alt scenariu. Ele face pauze foarte mari între puncte, fiind deseori avertizate de arbitru pentru Time violation. Pronosticul pentru durata primul set pare ușor de realizat.

Sofia Kenin este jucătoarea din circuit cu cel mai mare număr de ași încasați. Ea se poziționează defectuos și este depășită ușor de adversare, chiar dacă forta loviturilor acestora nu este foarte mare. Jucătoarea din SUA a jucat 14 meciuri in 2024, iar în 13 dintre ele a primit cel puțin 3 asi. Bronzetti este o sportiva in creștere, cu un serviciu bine plasat, iar aici este posibil sa avem un meci lung.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Luciano Darderi vs Denis Shapovalov
Pronostic:
Peste 16.5 asi & duble greșeli
Cota
1.80
Nadia Podoroska vs Sara Sorribes Tormo
Pronostic:
Peste 43.5 minute primul set
Cota
1.85
Sofia Kenin vs Lucian Bronzetti
Pronostic:
Bronzetti peste 3.5 asi
Cota
1.55
Cota finala: 5.16
Profit: 33.28
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro