Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Bayern Munchen

BETFAIR SPORTSBOOK

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Estadio Santiago Bernabeu”, Real Madrid primeste vizita celor de la Bayern Munchen, intr-un meci din cadrul semifinalelor UEFA Champions League. 

”Galacticii” au sarbatorit un nou titlu in week-end, iar moralul jucatorilor inaintea returului cu Bayern Munchen este unul la cote maxime. Real Madrid este fara infrangere in ultimele 20 de meciuri jucate in toate competitiile, iar pe teren propriu a inregistrat 20 de victorii si 4 remize in ultimele 24 de jocuri. Formatia lui Ancelotti e neinvinsa in actuala editie de UEFA Champions League, iar ofensiva a aratat foarte bine, facandu-si treaba in toate cele 11 partide. Mai mult decat atat, in cele 5 meciuri disputate pe propriul teren, Real Madrid si-a creat numai putin de 95 de ocazii de gol si a cadrat aproximativ 31 de suturi. 

cota2.ro

”Bavarezii” au avut un sezon ratat in competitia interna, pierzand clar titlul in fata celor de la Bayer Leverkusen. Tuchel poate salva sezonul cu o calificare in ultimul act al Ligii Campionilor, acolo unde deja s-a calificat Borussia Dortmund, marea rivala a celor de la Bayern Munchen. ”Der Bayerische Riese” a inregistrat doar o infrangere in acest sezon de UEFA Champions League, bifand 7 succese si 3 remize in celelalte 10 confruntari. Bayern nu a aratat foarte ofensiv pe plan european, in partidele disputate pe teren strain, acolo unde a inregistrat o medie de 12.8 suturi spre poarta per meci, dintre care doar 3.4 cadrate.

Partida tur de la Munchen a fost una extrem de spectaculoasa, incheiata in cele din urma la egalitate, scor 2-2. In ciuda faptului ca si-au creat de doua ori mai multe oportunitati de a marca, cei ce la Bayern nu au reusit sa se impuna, iar in acest retur pornesc cu sansa a doua la calificarea in marea finala. In ultima partida directa de pe ”Bernabeu”, ambele echipe au reusit sa puncteze, deznodamant intalnit in ultimele 6 confruntari directe. Ambele formatii detin ofensive de calitate si tinand cont de miza jocului, e greu de crezut ca tabela o sa ramana intacta mult timp.

Harry Kane este marele pericol pentru poarta lui Lunin, in aceasta seara. Atacantul englez a aratat excelent in partida tur, cand a si reusit sa puncteze din lovitura de la 11 metri. ”Nouar-ul” lui Bayern Munchen are 44 de goluri marcate si 11 pase decisive in 44 de aparitii, iar in acest sezon de UEFA Champions League e lider in topul marcatorilor, la egalitate cu Kylian Mbappe, fiecare cu cate 8 reusite. Kane a marcat 5 goluri in ultimele 4 meciuri jucate in tricoul lui Bayern, trei dintre acestea fiind reusite in urma unor lovituri de la 11 metri.

Jucatorul transferat de la Tottenham pentru aproximativ 95 de milioane de euro l-a facut uitat pe Lewandowski, iar in acest sezon a inregistrat o medie impresionanta de 4.18 ocazii de gol per 90 de minute de joc, respectiv o medie de 1.92 suturi cadrate per 90 de minute de joc. Harry Kane cauta mereu sa finalizeze orice oportunitate, are o detenta si o lovitura de cap exceptionala, este un jucator masiv si tine foarte bine de minge, are o viteza foarte buna, este foarte eficient in careul advers si este principalul executant de lovituri de la 11 metri din tabara lui Bayern.

Chiar daca Real Madrid e cotata favorita de bookmakeri, consider ca Bayern Munchen nu va face doar act de prezenta pe ”Bernabeu”, ba din contra, mai ales dupa ce toate ziarele din Germania au explodat dupa calificarea Borussiei in ultimul act. Anticipez multe reusite in aceasta intalnire, tinand cont de istoricul confruntarilor directe, dar si de faptul ca ambele formatii au multa calitate in compartimentele ofensive. Avand in vedere cifrele din actualul sezon, ma astept ca si Harry Kane sa fie implicat in cel putin o reusita a lui Bayern, iar cota aceasta de pe Betfair arata foarte bine, iar pretul este unul mult mai bun decat la alte case de pariuri.

Pontul meu pentru meciul Real Madrid - Bayern Munchen este ”Harry Kane marcheaza sau ofera o pasa decisiva”, la o cota de 2.10, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Real Madrid vs Bayern Munchen
Pronostic:
Harry Kane marcheaza sau ofera o pasa decisiva
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro