Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.72

BETFAIR SPORTSBOOK

După ce am lovit un bilet frumos de 5.12, continuăm pronosticurile de la Roma cu un alt combo în care am încredere bună. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

Cu Alcaraz și Sinner accidentati, Djokovic este favorit destul de clar la Roma, însă în opinia mea astăzi va avea un meci mult mai dificil decât o arată cotele. Îl urmăresc de mult timp pe Corentin Moutet, un francez extrem de talentat, pe care îl trage însă mult în jos temperamentul său vulcanic greu de stăpânit. Nole nu a arătat bine la Monte Carlo, zgura nu este punctul său forte și cel mai important, nu are meciuri in picioare. În singura întâlnire directă, pe un hard mult favorabil lui Nole și cu un Moutet mai slab, au fost 23 de game-uri. Merg pe un meci bun făcut de francez, care se mobilizează bine în meciurile importante.

cota2.ro

Brazilianul Monteiro a arătat foarte bine in ultima perioada, iar un parcurs bun aici i-ar asigura în mare măsură prezenta pe tabloul principal la Roland Garros si revenirea acolo unde ii este locul, în top 100 ATP. În ultimele săptămâni el are victorii fără sa piardă set cu Tsitsipas, Lajovic, Moutet sau Monfils, iar pe lângă rezultate, el a impresionat cu jocul său extrem de variat și serviciul solid . Aici întâlnește un sportiv care evoluează rar pe zgură, aceasta fiind suprafața sa cea mai slabă. Merg cu încredere pe Monteiro

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Jordan Thompson vs Tiago Monteiro
Pronostic:
Monteiro -2.5 game-uri
Cota
1.65
Novak Djokovic vs Corentin Moutet
Pronostic:
Peste 18.5 game-uri
Cota
1.65
Cota finala: 2.72
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro