Ponturi Pariuri Fotbal Augsburg vs Stuttgart

UNIBET

AUGSBURG - STUTTGART

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe ”WWK Arena”, Augsburg primeste vizita celor de la Stuttgart, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 33, din Bundesliga.

Augsburg ocupa pozitia a 9-a in prima liga din Germania, la doar doua puncte distanta de Freiburg, formatie aflata pe ultimul loc care ofera prezenta intr-o cupa europeana, in sezonul urmator. Augsburg trece printr-o forma destul de slaba, cu 4 infrangeri in ultimele 5 meciuri, in care a primit, de fiecare data, cel putin trei goluri. In ultima runda din Bundesliga, Augsburg a fost ”demolada” de Borussia Dortmund pe ”Signal Iduna Park”, scor 1-5, meci in care si-a creat 20 de ocazii de gol, a cadrat 4 suturi si a beneficiat de 9 lovituri de la coltul terenului. 

cota2.ro

Stuttgart are un sezon absolut colosal, iar in acest moment are sanse chiar si la locul secund ocupat de Bayern Munchen, formatie care a dezamagit pe toate planurile. Formatia lui Sebastian Hoeness are doar o singura infrangere in ultimele 12 meciuri, iar moralul jucatorilor este unul la cote maxime dupa succesul din ultima etapa contra lui Bayern Munchen, scor 3-1. ”Svabii” au a patra cea mai buna ofensiva din campionat, iar in 6 din ultimele 8 partide au reusit sa puncteze de cel putin doua ori. Mai mult decat atat, acestia au reusit sa marcheze cel putin un gol si in ultimele 8 meciuri jucate pe teren strain.

Meciurile directe dintre cele doua formatii au fost mereu ”bogate” in reusite! Mai precis, in ultimele 8 confruntari, fie au marcat ambele echipe, fie tabela s-a modificat de cel putin trei ori. Intalnirea de astazi nu ar trebui sa faca exceptie, avand in vedere cifrele celor doua ”combatante”. In ultimele patru jocuri directe de pe ”WWK Arena” s-a inregistrat o medie de 4.5 goluri marcate per meci, trei dintre aceste confruntari incheindu-se cu cel putin cinci reusite. Ambele echipe au atacanti care au aratat bine in aceasta editie de Bundesliga si care au demonstrat ca pot face oricand diferenta.

Ermedin Demirovic, ”varful” bosniac al celor de la Augsburg, a marcat de 15 ori in actuala editie, ocupand in acest moment locul 5 in clasamentul celor mai buni marcatori din competitie. Demirovic are o medie de 2.56 ocazii de gol per 90 de minute de joc, respectiv o medie de 1.20 suturi cadrate per 90 de minute de joc. ”Nouar-ul” lui Augsburg a reusit sa cadreze cel putin un sut in 11 din ultimele 13 meciuri ca titular, inclusiv unul in confruntarea din tur, de pe ”MHP Arena”, meci in care Augsburg a cedat la scor de ”forfeit”.

Serhou Guirassy, ”nouar-ul” celor de la Stuttgart, are un sezon fabulos, cu 25 de reusite in 26 de meciuri jucate in aceasta editie de Bundesliga. Transferat de la Rennes pentru doar 9 milioane de euro, jucatorul originar din Guineea are parte de cel mai bun sezon din cariera, ocupand in acest moment locul secund in topul celor mai buni marcatori din campionat. Guirassy are o medie de 3.84 ocazii de gol per 90 de minute de joc, respectiv o medie de 1.85 suturi cadrate per 90 de minute de joc, in aceasta editie de Bundesliga. Acesta a cadrat cel putin un sut in 11 din ultimele 12 etape, lucru pe care ma astept sa-l reuseasca si diseara.

Ambii jucatori sunt atacanti de careu si speculeaza foarte bine fazele de atac. Cifrele lor arata excelent si consider ca ambii pot iesi la rampa in aceasta confruntare. Atat Demirovic, cat si Guirassy sunt principalii executanti de lovituri de la 11 metri, iar in aceasta intalnire am incredere ca pot reusi sa cadreze cate un sut. Acest combo este unul destul de valoros pe Unibet, acolo unde avem o cota de 1.90, mult mai atractiva decat la alte case de pariuri, unde regasim valori de maxim 1.50 pentru acelasi pariu.

Pontul meu pentru meciul Augsburg - Stuttgart este ”Ermedin Demirovic 1+ suturi pe poarta & Serhou Guirassy 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.90, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Augsburg vs Stuttgart
Pronostic:
Ermedin Demirovic 1+ suturi pe poarta & Serhou Guirassy 1+ suturi pe poarta
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro