Ponturi Pariuri Rugby Edinburgh vs Zebre

UNIBET

Edinburgh intalneste echipa italiana Zebre in runda a 16-a din United Rugby Championship.

Edinburgh are 10 victorii din 15 meciuri si se afla chiar in afara locurilor de play-off, la un punct.

cota2.ro

Zebre este pe ultimul loc cu o singura victorie. De fapt Zebre a cam amanetat ultimul loc in clasament, deoarece acolo salasluieste ea de cativa ani, cu cate o victorie ocazionala (in 2023 nu a avut nici una, incheind sezonul cu 18 infrangeri din 18 meciuri).

Mai sunt trei meciuri din sezonul regulat si situatia la mijlocul clasamentului este congestionata, Edinburgh (locul 9) fiind la numai 2 puncte de locul 5, primele 8 locuri fiind de play-off.

Pentru acest meci, antrenorul Sean Everitt a facut numai doua schimbari fata de echipa care a castigat in deplasare la Cardiff Rugby in etapa trecuta, urmand sa alinieze o formula de echipa bine stabilita si inchegata.

Prin urmare, in primul XV al lui Edinburgh pentru acest meci sunt 10 membri ai echipei nationale a Scotiei de la Cupa Mondiala din 2023.

Internationalul Argentinian Boffelli este accidentat, dar locul lui este luat de internationalul fijian Viliame Mata.

Antrenorul lui Edinburgh vrea sa castige acest meci cu punct bonus (un punct bonus se acorda la inscrierea a 4 eseuri) pentru a reusi sa recupereze diferenta pana la locurile de play-off si sa-si creeze si ceva avantaj.

Aceasta echipa Edinburgh este mult mai buna fata de cea de anul trecut care a incheiat sezonul pe locul 12. Acum echipa condusa de Everitt are 10 victorii din 15 meciuri, mai multe decat patru echipe care se afla deasupra lor in clasament, dar au reusit sa obtina mai multe puncte bonus. Numai Glasgow si Leinster, primele doua echipe in clasament, au mai multe victorii.

Tinand cont de cat de puternica este Edinburgh acum, un al doilea sezon consecutiv fara play-off-uri este de neconceput.

Everitt a spus ca Edinburgh trebuie sa castige la scor in fata lui Zebre, mai ales ca sunt 13 internationali in echipa de start.

Zebre vine dupa o infrangere cu 9-40 pe teren propriu in fata lui Glasgow.

In plus, echipa italiana are multi jucatori accidentati.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Edinburgh vs Zebre
Pronostic:
Edinburgh -25.5
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro