Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs CFR Cluj

Superbet

FCSB - CFR Cluj se joacă azi, de la 20:00, într-o partidă care contează pentru runda a 9-a din playoff-ul SuperLigii. Sau, dacă vreți să fim și mai clari, e un meci care contează doar pentru CFR Cluj.

FCSB e pregătită de sărbătoare, deja campioană, iar azi roș-albaștrii vor primi trofeul SuperLigii, în fața a aproape 50.000 de suporteri, care vor lua cu asalt Arena Națională.

cota2.ro

Dacă pentru campioni e meci fără miză, pentru trupa lui Dan Petrescu implicarea e totală! CFR Cluj vizează locul 2, poziție pentru care e în luptă cu Universitatea Craiova:

  • În acest moment, cu două runde rămase până la final, Craiova și CFR sunt la egalitate de puncte, 40;
  • Poziția a 2-a permite accesul direct în preliminariile din Conference League, în timp ce locul 3 va trebui să treacă printr-un baraj cu câștigătoarea din playout;
  • Desigur, calculele se pot schimba în funcție de câștigătoarea din Cupa României și de decizia UEFA privind o posibilă acceptare a Corvinului, echipă fără drept de promovare în SuperLigă, dar care se poate impune în Cupă.

Revenirea lui Dan Petrescu a readus implicarea la CFR. În meciul cu Rapid, câștigat de ardeleni cu 3-2, clujenii au fost din nou agresivi și au alergat extrem de mult:

  • 14 faulturi a făcut CFR Cluj în meciul de pe teren propriu cu Rapid;
  • 15 faulturi a avut CFR în meciul de acasă cu Sepsi;
  • 13 faulturi a bifat CFR în ultimul meci direct contra lui FCSB;
  • 16 faulturi a avut CFR Cluj la ultima vizită pe Arena Națională.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs CFR Cluj
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi CFR Cluj
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro