Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.17

BETANO

Multe meciuri la Foro Italico, iar eu am identificat două partide cotate de bookmakeri peste valoarea lor reală. Vedeți mai jos opțiunile mele la o cotă excelentă.

Incep cu meciul celui mai bun zgurist din istorie, Rafael Nadal, contra lui Hubert Hurkacz. Este ultima pregătire a lui Rafa înainte de Roland Garros, turneul la care a declarat că își dorește să performeze pentru ultima data în carieră la un nivel maxim. Nerefăcut încă complet din punct de vedere fizic, pe Nadal îl ajuta suprafata de la Roma, dându-i timp să își pregătească loviturile. Hurkacz este în opinia mea cel mai bun jucător la serviciu din circuit, însă pe o zgura lentă nu își va putea pune în valoare foarte bine arma sa principală. În schimburile lungi polonezul cedează destul de repede și cred ca este supraevaluat în acest meci, având în vedere condițiile de joc.

cota2.ro

Holger Rune este finalistul de anul trecut, iar astăzi debutează pe terenul central contra localnicului Nardi. Danezul este fără discuții unul dintre cei mai buni zguristi din circuit, însă în ultima perioadă a fost extrem de inconstant, cu fluctuații mari în joc chiar pe perioada meciurilor. Nardi este un tânăr de doar 20 ani, crescut pe această zgură și poate face o figură frumoasă în fata suporterilor italieni, astfel că mă aștept la un meci mai echilibrat decât o arată cotele. Colaborarea cu Mouratoglu i-a îmbunătăți serviciul lui Holger, care riscă mai mult și poate trimite asi. De la începutul sezonului de zgură a disputat 8 partide, iar în 7 dintre ele linia de 3 asi a fost atinsa, deși la retur au fost Dimitrov, Sinner ori Griekspoor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hubert Hurkacz vs Rafael Nadal
Pronostic:
Victorie Nadal
Cota
1.83
Luca Nardi vs Holger Rune
Pronostic:
Rune peste 2.5 asi
Cota
1.73
Cota finala: 3.17
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro