Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.73

Superbet

,,Bani pe Jos’’ – Pariul 1 ( A 4-a pornire din luna Mai )

Aseara din pacate olandezii ne-au oprit seria, multe ocazii, suturi pe poarta dar nu a mai vrut sa intre un gol.

cota2.ro

Pentru ultimele doua porniri bugetate pentru luna Mai ,o sa joc o cota totala de minimum 1.70/zi , in ideea de a lega pana la final de luna o serie cat mai lunga de win.

Fulham - Manchester City se joacă azi, de la 14:30, intr-un meci din etapa 37 din Premier League . Pentru City lucrurile sunt simple isi castiga cele trei meciuri ramase, castiga campionatul. Guardiola are o experienta mare in a gestiona astfel de momente si nu cred ca o sa rateze aceasta oportunitate.

Pentru meciul acesta selectia mea este : victorie Manchester City

Al Hilal - Al Hazem se joaca azi, de la 18:00, intr-un meci din etapa 31 din campionatul Arabiei Saudite . Se intalnesc liderul campionatului cu echipa de pe ultimul loc . Al Hilal are o medie de trei goluri marcate/meci , 28 de victorii si 2 egaluri in cele 30 de etape jucate. Mitrovic, Malcom, Al Dawsari si Milinkovic-Savic au marcat impreuna sezonul acesta 61 de goluri.

Al Hazem are a doua cea mai slaba aparare cu sanse extrem de mici de a se mai salva de la retrogradare,cu patru etape inainte de finalul sezonului fiind la 9 puncte distanta de primul loc care asigura salvarea. In tur Al Hilal a castigat in deplasare cu 9-0.

Pentru meciul acesta selectia mea este : peste 2.5 goluri

Newcastle - Brighton se joaca azi, de la ora 17:00, , intr-un meci din etapa 37 din Premier League . Newcastle vine dupa 14 goluri marcate in ultimele cinci meciuri si cauta sa-si consolideze pozitia a 6-a.

Brighton si-a oprit seria nefasta in etapa trecuta cand a reusit o victorie importanta in meciul cu Aston Villa . Brighton este pe locul 11, cu sanse doar teoretice de a mai prinde un loc de cupe europene .

Pentru meciul acesta selectia mea este : gg sau 3+.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fulham vs Manchester City
Pronostic:
2
Cota
1.20
Al Hilal vs Al Hazem
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.20
Newcastle vs Brighton
Pronostic:
gg sau 3+
Cota
1.20
Cota finala: 1.73
Profit: 3.65
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro