Ponturi Pariuri Fotbal Nottingham Forest vs Chelsea

BETFAIR SPORTSBOOK

NOTTINGHAM FOREST - CHELSEA

In aceasta seara, de la ora 19:30, pe ”City Ground”, Nottingham Forest primeste vizita celor de la Chelsea, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 37, din Premier League.

”Padurarii” inca tremura pentru ramanerea pe prima scena a fotbalului din Anglia si asta pentru ca au doar trei puncte avans fata de prima echipa aflata sub ”linia rosie”. Nottingham Forest s-a impus in runda precedenta cu 3-1 pe ”Bramall Lane”, in fata celor de la Sheffield United, echipa deja retrogradata in Championship. Formatia lui Nuno Espirito Santo a strans doar 16 puncte din cele 57 puse in joc contra formatiilor din prima parte a clasamentului (TOP 10), acestia bifand 5 victorii, o remiza si 13 infrangeri. ”The Tricky Trees” nu trec prin cea mai buna forma pe propriul teren, acolo unde au inregistrat doar un succes in ultimele 6 partide. 

cota2.ro

”Albastrii” inca spera la un loc de cupe europene in acest sezon, iar pentru asta au nevoie sa-si castige meciurile si sa spere ca cei de la Newcastle se vor incurca in aceste ultime trei etape. Chelsea a aratat foarte bine in ultima perioada, exceptie facand jocurile cu Manchester City si Arsenal din FA Cup, respectiv Premier League, unde intr-adevar, nu au aratat deloc in regula pe plan defensiv. Chelsea are doar o infrangere in ultimele 12 meciuri de campionat, iar ofensiva a arata exceptional, lucru observat si in runda precedenta, cand trupa lui Pochettino a spulberat-o pe West Ham United cu un sec 5-0.

Partida tur din acest sezon a fost una destul de ciudata, cu Chelsea avand initiativa in majoritatea timpului, insa cu un succes la limita a celor de la Nottigham Forest, gratie unei reusite semnate de Anthony Elanga. Surprinzator sau nu, Chelsea a crescut mult pe plan ofensiv, in ciuda faptului ca in aceasta editie a avut o multime de jucatori accidentati. In acest moment se claseaza in primele 7 echipe din Premier League la capitolul ”ocazii de gol”, cu o medie de 14.5 per meci. De partea cealalta, gazdele propun un joc organizat, permit putine suturi adversarilor, iar jucatorii apeleaza la foarte multe tackling-uri meci de meci.

Cole Palmer a aratat nemaipomenit in cele 30 de meciuri jucate in acest sezon de Premier League, in care a marcat 21 de goluri si a oferit 9 pase decisive. Mijlocasul englez a inregistrat o medie de 0.80 goluri marcate per 90 de minute de joc si o medie de 0.34 pase decisive per 90 de minute de joc. Mai mult decat atat, fostul jucator al celor de Manchester a inregistrat o medie de 3.64 ocazii de gol per 90 de minute si o medie de 1.69 suturi cadrate per 90 de minute de joc, cele mai mari din tabara trupei lui Pochettino.

Cole Palmer este principalul executant de la 11 metri la Chelsea, acesta marcand 9 goluri din cele 9 oportunitati avute in acest sezon de la ”punctul cu var”. Acesta a intrat de 8 ori in ”Echipa Etapei”, in urma evolutiilor pe care le-a avut, a inregistrat o rata de suturi transformate in gol de 22%, are o acuratete a paselor de 83%, iar in aceasta editie de Premier League a reusit sa inregistreze numai putin de 85 de dribling-uri progresive. Mai mult decat atat, Palmer ocupa pozitia a treia intr-un clasament al xG (Expected Goals) + xA (Expected Assists) din Premier League, cu o medie de 0.94 per meci.

Se anunta o partida disputata in care ambele echipe au nevoie de puncte, iar in aceste conditii, golurile nu prea au voie sa lipseasca. Palmer a marcat cu West Ham United, dupa doua meciuri de campionat cu Aston Villa si Tottenham in care nu a reusit sa o bage in ate. Ma astept sa continue in acelasi ritm, mai ales ca in aceasta editie, impotriva ultimelor 6 formatii din clasament (Everton, Brentford, Nottingham Forest, Luton, Burnley si Sheffield United), a reusit sa puncteze de 10 ori si sa ofere numai putin de 4 pase decisive

Pontul meu pentru meciul Nottingham Forest - Chelsea este ”Cole Palmer marcheaza sau ofera o pasa decisiva”, la o cota de 1.91, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Nottingham Forest vs Chelsea
Pronostic:
Cole Palmer marcheaza sau ofera o pasa decisiva
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro