Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.25

Superbet

Astazi se disputa ultima etapa din Play-Out, iar lupta pentru evitarea retrogradarii este una extrem de interesanta, deoarece ultimele 5 formatii sunt despartite de doar trei puncte si doar una singura se poate salva direct. 

FCU Craiova 1948 are cele mai mici sanse de a se salva de la retrogradare, acestia ocupand in acest moment ultimul loc in Play-Out. Oltenii au nevoie de succes contra celor de la Hermannstadt, insa pe langa acest aspect, au nevoie si de rezultate favorabile pentru a prinde barajul pentru evitarea retrogradarii. In ultima etapa au cedat pe terenul celor de la UTA Arad, scor 1-3, in timp ce adversara din aceasta seara a suferit a doua infrangere pe teren propriu din actuala stagiune, 0-1 contra Politehnicii Iasi. Hermannstadt a avut evolutii extrem de slabe pe teren strain in ultimele jocuri si tinand cont ca nu au miza in acest joc, ma astept sa incaseze cel putin un gol.

cota2.ro

Dinamo Bucuresti are meci cu liderul din Play-Out, UTA Arad, echipa care are doar o singura infrangere in ultimele 8 partide. ”Cainii” au castigat cu 1-0 in ultima partida directa disputata la Bucuresti si de un rezultat asemanator au nevoie si diseara pentru a spera la evitarea retrogradarii directe. Formatia lui Kopic are nevoie si de rezultate favorabile in celelalte partide pentru a prinde un loc de baraj, insa situatia este una dificila pentru ca niciuna dintre adversare nu se intalnesc in meci direct. Ma astept la un joc bun facut de Dinamo si la un rezultat pozitiv facut de acestia, mai ales ca pentru UTA este un meci fara miza.

FC Voluntari primeste vizita Universitatii Cluj in acesta ultima etapa, iar ilfovenii s-ar multumi cu un punct in acest joc deoarece ar evita retrogradarea directa. Formatia lui Florin Parvu nu a beneficiat de rotunjire la intrarea in Play-Out precum celelalte adversare, iar din acest motiv sunt usor avantajati. Oaspetii isi doresc victoria in acest joc pentru ca au prime pentru incheierea sezonului in primele 8 echipe, iar acest lucru conteaza enorm pentru jucatori, mai ales ca se apropie perioada vacantelor. Ma astept la goluri in aceasta intalnire, dar si la multe lovituri de colt, in special de partea gazdelor, care au nevoie de toate punctele pentru spera chiar la evitarea barajului.

FC Botosani are un meci extrem de dificil pe terenul Otelului, echipa care este mai mult cu gandul la Finala Cupei Romaniei de peste trei zile. Intre cele doua echipe exista rivalitate si ma indoiesc ca Dorinel Munteanu o sa introduca multe rezerve in aceasta intalnire. Chiar daca in acest moment sunt in afara oricarui pericol, in ceea ce priveste retrogradarea, lucrurile se pot complica pentru oaspeti daca vor pierde acest joc. Ma astept la o confruntare destul de dura, avand in vedere ca ambele echipe si situeaza pe primele locuri la capitolul ”faulturi” si imi e greu sa cred ca vor fi putine avertismente, tinand cont de miza jocului pentru oaspeti, dar si de faptul ca este totusi un ”derby”.

Politehnica Iasi are sanse mari sa evite retrogradarea directa dupa succesul de la Hermannstadt, iar in partida de diseara cu Petrolul, echipa care a scapat matematic de retrogradare in runda precedenta, vor avea parte de o sustinere importanta deoarece partida este ”sold-out” de cateva zile bune. Iesenii au pierdut un singur meci din ultimele 7 disputate pe teren propriu, in timp ce Petrolul are o singura victorie in ultimele 13 deplasari. Politehnica are sanse sa evite chiar si barajul daca pe langa succes in acest meci, FC Botosani si FC Voluntari nu s-ar impune in jocurile pe care le au de disputat. Ma astept la o atmosfera apasatoare pentru oaspeti si la un rezultat pozitiv pentru formatia din dealul Copoului.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCU Craiova 1948 vs Hermannstadt
Pronostic:
FCU Craiova 1948 marcheaza
Cota
1.33
Dinamo Bucuresti vs UTA Arad
Pronostic:
Dinamo Bucuresti marcheaza + Dinamo Bucuresti peste 2.5 cornere
Cota
1.40
FC Voluntari vs Universitatea Cluj
Pronostic:
Peste 0.5 goluri in meci + FC Voluntari peste 2.5 cornere
Cota
1.35
Otelul Galati vs FC Botosani
Pronostic:
FC Botosani primeste minim doua cartonase galbene
Cota
1.30
Politehnica Iasi vs Petrolul Ploiesti
Pronostic:
Politehnica Iasi marcheaza + Politehnica Iasi peste 2.5 cornere
Cota
1.30
Cota finala: 4.25
Profit: 32.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro