Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.70

Superbet

,,Bani pe Jos’’ – Pariul 2 ( A 4-a pornire din luna Mai )

 

cota2.ro

Cehia - România se joacă azi, de la 17:30, în manșa retur a play-off-ului pentru calificarea la Campionatul Mondial de handbal masculin.

În tur, tricolorii s-au impus la limită cu 31-30, după ce au avut chiar și un avantaj de 7 goluri, dar pe final au clacat și au pierdut aproape tot avantajul. Se anunță o atmosferă infernală în sala din Cehia și chiar dacă nu o să fie un pronostic pe plăcerea mea , cred că Cehia nu poate rata șansa de a se califica la un Mondial după o pauză de 10 ani. Tomas Piroch, interul dreapta de la Wisla Plock și Tomas Mrvka, portarul celor de la THW Kiel sunt printre vedetele cehilor .

Pronosticul meu pentru acest meci este: victorie Cehia

PSG - Toulouse se joacă azi, de la 22:00, în etapa 33 din Ligue 1.

Meciul nu mai are miză pentru niciuna dintre echipe, PSG este deja campioană, iar Toulouse se află pe locul 12, fără șanse să prindă Europa și scăpată de grijile retrogradării.  

Kylian Mbappe și-a anunțat plecarea de la PSG, iar acesta o să fie  ultimul său meci pe Parc des Princes. Mă aștept la un meci deschis cu goluri, în care Kylian să își ia la revedere de la publicul francez cu gol/goluri marcat/e.

Pronosticul meu pentru acest meci este: total goluri PSG – peste 1.5

 

 

 

 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Cehia vs România
Pronostic:
victorie Cehia
Cota
1.28
PSG vs Toulouse
Pronostic:
total goluri PSG - peste 1.5
Cota
1.33
Cota finala: 1.70
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro