Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.47

BETFAIR SPORTSBOOK

Continuăm pronosticurile de la Roma, iar astăzi am ales pentru voi 2 partide ce ar trebui sa livreze fără mari emotii in opinia mea. Vedeți despre ce este vorba.

În lipsa lui Sinner și Alcaraz și cu un Djokovic destul de nepregătit, îl vad pe Zverev unul dintre favoriții la trofeu aici, el fiind mereu un jucător solid pe zgură. Semifinala de la Roland Garros contra lui Nadal in care si-a rupt piciorul este considerat unul dintre cele mai calitative meciuri din ultimul deceniu pe această suprafață, însă neamțul are multe meciuri memorabile pe zgură, 7 titluri cucerite, unul dintre ele chiar aici, la Roma. Darderi este în creștere în 2024, însă vine după doua meciuri în care a suferit mult din punct de vedere fizic, cel puțin meciul contra lui Shapovalov din primul tur fiind câștigat intr-un picior. Zverev a jucat foarte bine în primul tur, este din alta categorie și cred ca se va impune lejer.

cota2.ro

Ma îndrept și către duelul american dintre Fritz și Korda, un meci între doi sportivi înalți, cu un serviciu extrem de solid, dar destul de imobili la retur. Ambii sunt implicați de regulă în meciuri lungi, cu puține break-uri și nu vad niciun motiv pentru un altfel de scenariu astăzi. Ei s-au întâlnit o singură dată intr-un meci direct, pe o zgură asemănătoare la Monte Carlo, când am avut 25 de game-uri și doar 3 break-uri. Fritz pare intr-o formă mai bună, insa Korda s-a simțit mereu bine pe zgura italiană, avand și un titlu, la Parma. Pare meciul tipic de over.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Alexander Zverev vs Luciano Darderi
Pronostic:
Victorie Zverev 2-0
Cota
1.65
Taylor Fritz vs Sebastian Korda
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.50
Cota finala: 2.47
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro