Ponturi Pariuri Fotbal Oțelul Galați vs FC Botoșani

Superbet

Oțelul Galați - FC Botoșani se joacă azi, de la 21:30, în ultima etapă din playout-ul SuperLigii. În acest moment, cinci echipe își joacă viitorul în ultimele 90 de minute ale sezonului.

Botoșaniul începe această rundă finală de pe locul 12, poziție care permite accesul în SuperLigă și în sezonul viitor. De cealaltă parte, Oțelul are 2 mize în acest final de sezon. Păstrarea locului 8, pentru semifinalele barajului pentru Conference League, și câștigarea Cupei României, de miercuri, acolo unde e în finală.

cota2.ro

  • Botoșani (25 pct), Voluntari (24 pct), Poli Iași (24 pct), Dinamo (22 pct) și FCU Craiova (22 pct) sunt echipele care au mize enorme în etapa a 9-a a playout-ului;
  • În prezent, Botoșani e salvată, Voluntari și Iași merg la baraj, iar Dinamo și FCU Craiova pică în liga a 2-a.

”Minunea” de la Botoșani trebuie să continue și la Galați. Trupa lui Bogdan Andone are nevoie de victorie pentru a fi sigură de salvare. Orice alt rezultat o poate duce pe FC Botoșani fie la baraj fie direct în L2. Moldovenii sunt singurii care depind doar de ei în ceea ce privește salvarea totală. În rest, toate cele 4 echipe de sub Botoșani stau și la mâna rezultatelor pentru marele deznodământ.

În sezonul regulat, Botoșaniul i-a luat 4 puncte lui Dorinel Munteanu. Victorie cu 2-0 la Galați, chiar la retur, și remiză pe teren propriu, 0-0.

Remarcăm astfel că Oțelul n-a reușit nici măcar să înscrie în acest an competițional în fața Botoșaniului.

  • 16 faulturi a făcut Botoșani la ultima deplasare de la Galați;
  • Pentru că ne așteptăm la un joc încins, așa cum vor fi toate de azi, alegerea noastră se duce tot în zona pariurilor speciale, pe faulturi. Galațiul lui Dorinel Munteanu este o echipă agresivă, dar stilul de joc al Oțelului agită apele și la adversari. Nu de puține ori meciurile gălățenilor au fost extrem de agitate din punct de vedere al faulturilor, așa că azi suntem din nou atenți pe zona aceasta.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Oțelul Galați vs FC Botoșani
Pronostic:
Peste 14,5 faulturi Botoșani
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro