Ponturi Pariuri Tenis Hubert Hurkacz vs Tomas Martin Etcheverry

BETFAIR EXCHANGE

Am găsit o cota value din punctul meu de vedere, pentru un meci din turul 3 de la Roma între Hubert Hurkacz și Tomas Martin Etcheverry. Aveți mai jos avancronica meciului și pronosticul propus.

Hubert Hurkacz este un jucător polonez de 27 ani, clasat pe locul 9 ATP. El are o cariera bună si a ajuns anul acesta la 9 titluri ATP câștigate. Hubert se simte foarte bine pe hard indoor și pe iarbă, acolo unde își poate pune perfect în valoare serviciul puternic la cei 1.96 m ai săi. Polonezul a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă după ultimii 2 ani în care a bătut toţi jucătorii de top și a pătruns în top 10, putem spune fără echivoc că este unul dintre cei mai buni jucători din circuit. Zgura era considerată punctul său nevralgic, însă are anul acesta titlu la Estoril, iar aici i-a provocat lui Nadal una dintre cele mai dure infrangeri din întreaga carieră, cedând doar 5 game-uri.

cota2.ro

Tomas Martin Etcheverry este un jucător argentinian de 24 ani, momentan pe locul 28 ATP. Sfertfinalist anul trecut la Roland Garros, el și-a construit întreaga carieră pe zgură, suprafața sa favorită pe care a și obținut cele mai bune rezultate. El este înalt si servește bine, câștigând destul de ușor game-urile pe propriul serviciu. Anul acesta are semifinală la Barcelona și victorii cu Norrie, Murray ori Monfils, iar anul trecut a jucat finala la Houston si Santiago. Forma sa nu este cea mai bună, insa in turul 1 cu Seyboth Wild a fost solid și poate fi oricând un pretendent la fazele finale pe zgură, mai ales în contextul de acum când mulți favoriți au părăsit deja întrecerea.

Cota pe Hurkacz este pusa în lumina meciului cu Nadal, însă dacă analizăm profilul jucătorilor și evoluțiile lor pe zgură în ultimii ani, Etcheverry este chiar favorit. Argentinianul este un zgurist clasic, mai bun în schimburile lungi și cu un joc de anduranta mai bun decât Hubi, care se bazează în special pe serviciu. Eu cred ca merita încercată cota foarte mare pentru victoria argentinianului.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hubert Hurkacz vs Tomas Martin Etcheverry
Pronostic:
Victorie Etcheverry
Cota
2.75
Cota finala: 2.75
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro