Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.86

Mozzart

Stefano Napolitano il intalneste pe Nicolas Jarry in saisprezecimile Mastersului de la Roma.

Faptul ca este italian este probabil singurul avantaj real al lui Napolitano in fata lui Jarry.

cota2.ro

Jucatorul chilian doar ce l-a invins pe Matteo Arnaldi intr-o atmosfera foarte ostila acum doua zile. Napolitano (locul 125) insa nu este la fel de periculos precum Arnaldi (locul 37).

Jarry este fara indoiala favorit in acest meci, datorita bilantului sau impresionant pe zgura, in special in ultimele 16 luni.

Revenirea lui Napolitano in urma accidentarii sale a necesitat mult efort, si acum la Roma a inceput sa faca progrese, profitand de wild cardul primit.

In primul tur l-a invins pe Jeffrey John Wolf, apoi in turul al doilea pe chinezul Juncheng Shang, ambii jucatori fiind in afara top 100.

Pentru Napolitano aceste rezultate sunt semnificative, deoarece este prima data in cariera lui cand castiga un meci pe tabloul principal al unui eveniment ATP.

Hamad Medjedovic joaca cu Daniil Medvedev in turul al treilea al turneului Masters de la Roma.

Hamad Medjedovic a venit din calificari si pana acum are cele mai bune rezultate din acest inceput de cariera. Mai intai l-a invins pe Popyrin, apoi a furnizat o surpriza invingandu-l pe Alejandro Davidovich Fokina in turul al doilea. Din nefericire pentru tanarul de 20 de ani, acum il are in fata pe Daniil Medvedev, care este in forma.

Medvedev vine de la Madrid, unde s-a retras accidentat in sferturile de finala, acuzand probleme la sold. A inlaturat insa toate dubiile privitoare la starea lui de sanatate invingandu-l pe Draper in doua seturi.

Medvedev este deci destul de odihnit. In plus, jucatorul rus este campionul curent de la Roma, deci nu se mai poate spune despre el ca nu joaca bine pe zgura.

Acum ca, pe langa Jannik Sinner si Carlos Alcaraz, care s-au retras inainte de inceperea turneului, atat Rafael Nadal cat si Novak Djokovic au fost eliminati, Medvedev a devenit favoritul numarul unu la titlu.

Medjedovic ar putea sa tina aproape pentru o vreme, dar Medvedev ar trebui sa castige fara prea mari probleme.

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Stefano Napolitano vs Nicolas Jarry
Pronostic:
Victorie Nicolas Jarry
Cota
1.33
Hamad Medjedovic vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Victorie Daniil Medvedev
Cota
1.40
Cota finala: 1.86
Profit: 4.30
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro