Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham Hotspur vs Manchester City

BETFAIR EXCHANGE

TOTTENHAM - MANCHESTER CITY

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Tottenham Hotspur Stadium”, ”pintenatii” primesc vizita ”cetatenilor”, intr-un meci restanta din cadrul rundei cu numarul 34, din Premier League.

Tottenham ocupa in acest moment locul 5 in Premier League, iar cu un succes se poate apropia la doar doua puncte de Aston Villa, echipa aflata pe ultimul loc care ofera o participare in grupele UEFA Champions League si care in ultima etapa are un meci extrem de dificil pe ”Selhurst Park”, contra celor de la Crystal Palace, formatie aflata intr-o forma foarte buna. Tottenham s-a impus cu 2-1 in runda precedenta contra lui Burnley, echipa care a facut pasul spre Championship, dupa un meci in care a dominat la toate capitolele ofensive.

cota2.ro

Manchester City este foarte aproape de un nou titlu in Anglia, iar pentru acest lucru trebuie sa se impuna atat in acest joc, cat si in ultima runda de pe ”Etihad”, contra celor de la West Ham United. Trupa lui Guardiola a ajuns la 5 victorii consecutive dupa succesul cu 4-0 de pe ”Craven Cottage”, contra lui Fulham si porneste cu prima sansa in confruntarea din aceasta seara. ”Cetatenii” sunt neinvinsi pe teren strain de la inceputul lunii decembrie a anului precedent, atunci cand cedau pe ”Villa Park” cu 0-1, in urma unui meci in care au fost pur si simplu surclasati de trupa lui Unai Emery.

Ultimul meci direct dintre cele doua formatii s-a disputat la finalul lunii ianuarie a acestui an, in 16-imile FA Cup, iar Manchester City reusea sa se impuna pe ”Tottenham Hotspur Stadium” cu 1-0, gratie unei reusite semnate de Nathan Ake, in minutul 88. Formatia lui Pep Guardiola a avut mereu probleme pe terenul ”pintenatilor”, acolo unde, total surprinzator, au pierdut ultimele 4 meciuri de campionat, toate la zero. Mai mult decat atat, in sezonul 2018/2019, campioana en-titre a pierdut cu 0-1 pe terenul celor de la Tottenham, in sferturile UEFA Champions League, competitie pe care avea sa o si paraseasca in acea runda, dupa un ”thriller” la returul de pe ”Etihad”.

Astazi am ales sa mizez din nou pe fundasul Micky Van de Ven deoarece consider ca valoarea cotei propuse de bookmakeri pentru un singur fault comis este foarte valoroasa. Fundasul olandez a marcat in runda precedenta cu Burnley dupa ce Postecoglou l-a introdus in teren pe Dragusin, iar pe Micky l-a trimis in banda, acolo unde se pare ca ar da un randament mai bun. Mai mult decat atat, suporterii au avut foarte multe reactii in social media, mentionand ca-si doresc aceasta formula din primul minut a jocului de astazi. Daca acest lucru o sa se concretizeze, consider ca Van de Ven o sa aiba si mai multe probleme, deoarece in acea banda joaca atat Bernardo Silva, cat si Phil Foden.

Micky Van de Ven nu a comis foarte multe faulturi in acest sezon, insa este un jucator care se implica mult in tackling-uri, bifand o medie de 1.90 per 90 de minute de joc. Mai mult decat atat, olandezul poate face marcaj la Haaland, un jucator greu de deposetat regulamentar, avand in vedere fizicul pe care il are si viteza pe care o detine, iar cum suntem pe final de sezon, unul destul de epuizant, consider ca si oboseala poate avea un cuvant de spus. Foden, Bernardo si Haaland au impreuna o medie de aproximativ 4 faulturi suferite per 90 de minute de joc si toti trei exceleaza la multe capitole ofensive.

Consider ca aceste detalii sunt extrem de importante, mai ales ca Van de Ven, asa cum o spun mereu, este un jucator care cauta de multe ori sa se complice, incercand sa iasa cu dribling din defensiva, lucru total gresit din punctul meu de vedere. Deasemenea, acesta tine de minge mai mult decat ar trebui, lucru care functioneaza cu unele echipe, insa nu si cu Manchester City, formatie care face un pressing apasator si care forteaza deseori adversarul sa greseasca. Tottenham este o echipa destul de agresiva, spre deosebire de Manchester City, care meci de meci face posesie si isi creeaza multe oportunitati de a marca. 

In concluzie, daca Postecoglou o sa faca abstractie de Skipp si Emerson Royal in ceea ce priveste titularizarea, doi jucatori depasiti de multe ori in banda stanga a defensivei, consider ca Van de Ven nu are cum sa nu comita un fault. Asa cum scriau si cei de la talentscout in urma cu un an si jumatate, Micky este un jucator cu multe puncte slabe, printre care ”High-Risk Tackling” si ”Front-Footed Defending. Contra unor atacanti lenti se descurca destul de bine, insa contra celor agili, cu un dribling in regim de viteza foarte bun, nu prea are sanse. Anticipez multe probleme in zona sa de actiune, in acest joc contra celor de la Manchester City.

Pontul meu pentru meciul Tottenham - Manchester City este ”Micky Van de Ven 1+ faulturi comise”, la o cota de 2.20, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Tottenham Hotspur vs Manchester City
Pronostic:
Micky Van de Ven 1+ faulturi comise
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro