Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham vs Manchester City

GetsBet

Tottenham - Manchester City se joacă azi, de la 22:00, și reprezintă o partidă restantă din cadrul rundei a 34-a din Premier League. În același timp, duelul de la Londra e și marea speranță a lui Arsenal în ceea ce privește lupta la titlu.

În acest moment, cu 37 de meciuri jucate, Arsenal e pe primul loc, cu 86 de puncte. Cu 36 de jocuri, City e a doua, cu 85 de puncte. Dacă va câștiga împotriva lui Tottenham, lupta la titlu e aproape încheiată, iar Guardiola e iar ”rege” în Regat.

cota2.ro

  • Cea mai mare problemă pentru Arsenal e aceea că Tottenham e doar o amintire a echipei care pornea fulgerător acest sezon;
  • Multele accidentări, dar și erorile imense din defensivă au transformat echipa lui Postecoglou într-o formație care primește extrem de ușor goluri, iar rezultatele n-au mai fost satisfăcătoare;
  • În acest moment, Tottenham ocupă locul 5, cu 63 de puncte, și doar o victorie azi ar mai face-o să spere la un loc de Liga Campionilor. Aston Villa ocupă locul 4, cu 68 de puncte.

În meciul tur, City și Tottenham au oferit o nebunie de meci: 3-3! Spurs a condus cu 1-0, a fost condusă apoi cu 2-1 și 3-2, dar a obținut un punct în minutul 90, 3-3.

Ultimul duel direct s-a consumat însă în Cupa Angliei. Duelul din 16-imi a fost adjudecat de City, grație unui gol marcat în minutul 88 de Ake.

Înainte de confruntarea directă de azi, City a zdrobit tot ce a prins în cale. 4-0 cu Fulham, 5-1 cu Wolves, 2-0 cu Nottingham, 4-0 cu Brighton.

Dincolo, Tottenham abia a închis o serie teribilă de înfrângeri. După 2-4 cu Liverpool, 0-2 cu Chelsea, 2-3 cu Arsenal și 0-4 cu Newcastle, Tottenham a reușit să și câștige un meci: succes cu Burnley, 2-1.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Tottenham vs Manchester City
Pronostic:
2 pauză / 2 final
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro