Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham Hotspur vs Manchester City

Superbet

Tottenham Hotspur primeste vizita lui Manchester City intr-o restanta din cadrul etapei cu numarul 34 din Premier League.

Tottenham a reusit in sfarsit sa castige in etapa trecuta, cu Burnley, si astfel are sperante in continuare pentru un loc in Liga Campionilor. Ce trebuie sa se intample acum, pentru ca Spurs sa ocupe un loc in primele patru, este sa castige ultimele doua meciuri si Aston Villa sa nu castige in deplasare la Crystal Palace.

cota2.ro

Tottenham a facut meci egal, 3-3, in meciul de la Manchester, si in general Tottenham i-a dat destule batai de cap lui Pep Guardiola.

Manchester City a castigat lejer cu 4-0 meciul cu Fulham din etapa trecuta si acum mai are nevoie doar de doua victorii ca sa ia titlul. Acum ca Arsenal a batut pe Manchester United, inseamna ca indiferent de rezultatul din acest meci, titlul de campioana in Premier League va fi in joc pana in ultima etapa.

In primul meci dintre aceste doua echipe, pe stadionul Etihad, Tottenham a avut probleme cu accidentarile si a trebuit sa improvizeze in centrul apararii, cu Emerson Royal si Ben Davies, ceea ce a dus la numeroase ocazii de gol create de City. Dar cand Spurs a iesit pe contraatac, cu pase dintr-una catre atacanti, in spatele apararii lui City, au dat doua goluri.

Un jucator de mare importanta pentru Tottenham nu a fost prezent in nici unul din cele doua meciuri (campionat si cupa): James Maddison.

Maddison atrage adversarii si astfel creeaza spatii pentru ceilalti jucatori din atacul lui Spurs. De asemenea, el este jucatorul de la care pornesc majoritatea atacurilor.

Desi City a batut la scor echipele mai mici, inca nu a batut nici o echipa din cele sase mari din Premier League, in afara de Manchester United. In plus, City nu a stralucit in meciurile din deplasare impotriva echipelor de top.

In meciurile impotriva lui Chelsea si Real Madrid nu si-a creat nici macar 1 xG, si a fost depasita clar de Liverpool, care si-a creat 2.7 xG. In deplasare la Aston Villa si Arsenal a pierdut si nu si-a creat mai mult de 1 xG.

Exista perceptia ca daca Tottenham nu pierde, le da titlul rivalilor lor, Arsenal. Dar sansele lor de a prinde un loc in Liga Campionilor fiind inca reale, acest aspect va depasi orice sentiment de ura fata de rivalii lor din nordul Londrei, indiferent de parerea fanilor. Postecoglou oricum vrea victoria, a spus-o clar.

Acum ca il are pe James Maddison disponibil, Tottenham poate spera la un rezultat.

La fel ca in meciul dintre Manchester United si Arsenal, sper ca Spurs macar sa stea in handicap si sa nu piarda la mai mult de un gol.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Tottenham Hotspur vs Manchester City
Pronostic:
Tottenham (+1.5)
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro