Ponturi Pariuri Fotbal Orlando City vs Inter Miami

BETFAIR EXCHANGE

ORLANDO CITY - INTER MIAMI

In aceasta noapte, de la ora 02:30, pe ”Exporia Stadium”, Orlando City primeste vizita celor de la Inter Miami, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 14, din MLS.

Formatia lui Oscar Pareja ocupa in acest moment locul 11 in Conferinta de Est din MLS, fiind la doar doua puncte distanta de locurile de Play-Off. Orlando City s-a impus in runda precedenta cu 3-2 in fata celor de la Philadelphia Union, dupa o serie de trei meciuri in care au reusit sa obtina doar un singur punct. ”The Lions” au bifat doar un singur succces pe propriul teren, acumuland doar 5 puncte din totalul de 18 posibile si inregistrat un golaveraj negativ: 6 goluri marcate - 7 goluri primite.

cota2.ro

Inter Miami are ca obiectiv castigarea titlului in acest sezon, iar debutul in noua editie arata extraordinar. Trupa lui Gerardo Martino e lider in Conferinta de Est, cu 27 de puncte acumulate in primele 13 runde si detin, de departe, cea mai buna ofensiva din campionat, cu 35 de goluri marcate. Inter Miami a ajuns la o serie de 5 victorii consecutive odata cu succesul din runda precedenta contra celor de la Montreal, scor 3-2, bifand astfel al 5-lea meci cu cel putin trei goluri marcate.

Cele doua formatii s-au intalnit deja in acest sezon, iar Inter Miami a facut instructie cu cei de la Orlando, invingandu-i de o maniera categorica, scor 5-0. Messi si Suarez au stralucit in acel joc, ambii bifand cate o ”dubla” si cate o pasa decisiva. Inter Miami ocupa pozitia a treia intr-un clasament al suturilor pe poarta din MLS, cu o medie de 5.70 per meci, iar acest aspect ma astept sa se vada din plin si in aceasta confruntare, mai ales ca echipa gazda propune o formula riscanta, cu trei jucatori pe linia de ”fund”.

Lionel Messi este intr-o forma absolut fantastica, iar cifrele sale din acest sezon sunt pur si simplu incredibile. In cele 9 meciuri jucate in acest sezon, argentinianul a marcat 10 goluri si a oferit numai putin de 10 pase decisive. Messi a inregistrat o medie de 4.90 ocazii de gol per meci, in acest sezon, respectiv o medie excelenta de 2.40 suturi cadrate per meci. Mai mult decat atat, in aceasta editie de MLS, ”decarul” lui Inter Miami are, in medie, un gol marcat la 77 de minute de joc.

Conform cifrelor propuse de site-urile de specialitate, Inter Miami este cea mai valoroasa formatie din MLS, cu o cota de piata de peste 88 de milioane de euro. Orlando se claseaza pe pozitia a 8-a intr-un astfel de clasament, cu o cota de piata de aproximativ 50 de milioane de euro. Gazdele si-au respectat blazonul de ”favoriti” pana in acest moment, in timp ce oaspetii, ”sfert-finalisti” anul trecut, au dezamagit cu prestatiile lor in primele 11 jocuri disputate in aceasta noua editie de Major League Soccer.

Ma astept la un joc cu multe reusite, avand in vedere ca si defensiva celor de la Inter Miami a ”scartait” destul de mult in cele 13 runde disputate pana acum. Totusi, consider ca ofensiva arata foarte bine, iar Messi si Suarez cred ca vor reusi un joc bun. Mizez pe cel putin un gol marcat de atacantul argentinian, mai ales ca in 7 din ultimele 8 partide de campionat a reusit sa o bage in ate. Cota este una destul de buna, avand in vedere reusitele din actuala stagiune.

Pontul meu pentru meciul Orlando City - Inter Miami este ”Lionel Messi marcheaza”, la o cota de 2.20, disponibila în Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Orlando City vs Inter Miami
Pronostic:
Lionel Messi marcheaza
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro