Ponturi Pariuri Fotbal Corvinul Hunedoara vs Oțelul Galați

BETANO

Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați se dispută azi, de la 20:30, în ultimul act din acest sezon al Cupei României. Partida se dispută pe teren neutru, la Sibiu, iar în tribune vor fi în jur de 12.000 de spectatori.

Fiind o finală, la casele de pariuri cotele sunt destul de apropiate, dar Oțelul, echipă de primă ligă, e totuși văzută cu prima șansă. De altfel, dacă avem pasionați de soliști, cota de 2 pentru succesul Oțelului în timp regulamentar pare de neratat.

cota2.ro

  • Totuși, pentru meciul de azi ne ducem în zona unui pariu special, care vine la pachet tot cu o cotă de 2.

Înainte de a ajunge să se lupte pentru trofeu, Corvinul a trecut de Voluntari, 3-1, în semifinale, în timp ce Oțelul a devansat-o pe U Cluj, 2-1, cu un gol venit în ultimul minut regulamentar.

În ambele partide, s-a marcat de fiecare dată înaintea minutului 28. Nu am ales întâmplător acest minut, pentru că el ne va ajuta să îndeplinim pariul de azi. Dacă în semifinale s-a înscris repede, într-o finală lucrurile se schimbă radical.

Corvinul a arătat foarte bine în acest sezon de L2 și de Cupa României, dar asta s-a întâmplat în special pe teren propriu. La Hunedoara, fanii au creat o atmosferă excelentă, iar trupa lui Maxim a fost la capacitate maximă! În deplasare, lucrurile se schimbă pentru Corvinul:

  • 3 înfrângeri și 2 remize are Corvinul la ultimele două meciuri jucate ”afară”;
  • 1-3 cu Mioveni, 0-1 cu Slobozia, 1-2 cu Csikszereda, 2-2 cu Buzău, 0-0 cu Șelimbăr.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Corvinul Hunedoara vs Oțelul Galați
Pronostic:
Primul gol după minutul 28:00
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro