Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.08

PUBLICWIN

Alexander Zverev il intalneste pe Taylor Fritz in sferturile de finala ale Turneului Masters de la Roma.

Este pentru a opta oara cand cei doi jucatori se intalnesc pe terenul de tenis, si pentru prima data pe zgura (Zverev conduce cu 4-3).

cota2.ro

Zverev este in mare forma si a jucat deja doua finale aici. In 2017 a fost campion si in 2018 finalist. Pana acum la acest turneu, i-a invins pe Vukic, Darderi si Borges, pe toti trei in cate doua seturi.

Zverev este singurul fost campion de la Roma care este inca in lupta pentru titlu, avand cinci titluri Masters din zece finale jucate. In plus, Zverev se afla pentru a 28-a oara intr-un sfert de finala al unui turneu Masters, al treilea dintre jucatorii inca activi, fiind depasit numai de Nadal si Djokovici.

Fritz i-a batut pe Fognini, Korda si Dimitrov, pierzand un singur set, cu Dimitrov. Jucatorul american a jucat bine pe zgura in acest sezon, dar Zverev este la un alt nivel pe aceasta suprafata, a aratat ca poate juca de la egal la egal cu cei mai buni, si acum are o buna ocazie sa castige trofeul pentru a doua oara.

Manchester United primeste vizita lui Newcastle United intr-un meci restanta din etapa cu numarul 34 din Premier League.

Acest meci are o miza importanta, deoarece ambele echipe lupta pentru locul de Europa Conference League.

Manchester United a pierdut cu 1-0 meciul cu Arsenal, ceea ce a dat o lovitura grea sperantelor lor de a juca fotbal in Europa in sezonul viitor. Diavolii Rosii au nevoie de cele trei puncte, dar inca au probleme cu accidentarile.

Newcastle a avut ghinion cu Brighton in ultima etapa, terminand doar la egalitate, ceea ce inseamna ca acum este la egalitate de puncte cu Chelsea, care si ea lupta pentru acelasi ultim loc european.

Manchester United prefera sa joace pe contraatac, dar Newcastle este una din cele mai bune echipe din Premier League la acest aspect.

Gazdele permit o medie de 2.32 xG si 17.2 suturi la poarta lor per 90 de minute. O alta problema pe care o vor avea in acest meci este faptul ca nu prea se apara bine la fazele fixe. Newcastle este a treia din Premier League la ocazii de gol provenite din faze fixe si pe locul doi la numarul de ocazii mari create.

Cotofenele joaca un fotbal direct si atacantii lor sunt greu de oprit de o aparare ca a lui Manchester, din care inca lipsesc titulari.

La randul lor, Newcastle au si ei probleme cu accidentarile in aparare, ceea ce inseamna ca Manchester vor avea ocazii de a inscrie.

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Alexander Zverev vs Taylor Fritz
Pronostic:
Victorie Zverev
Cota
1.53
Manchester United vs Newcastle United
Pronostic:
Total peste 2.5 goluri
Cota
1.36
Cota finala: 2.08
Profit: 5.40
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro