Ponturi Pariuri Fotbal Gold Coast Suns vs Geelong Cats

Fortuna

Gold Coast Suns intalneste pe Geelong Cats in cadrul etapei a 10-a din Liga de Fotbal Australian.

Gold Coast Suns este evident din Gold Coast, Queensland, iar Geelong Cats este de langa Melbourne. Meciul insa se joaca la Darwin, deci pe teren neutru, ca parte din programul pentru dezvoltarea si raspandirea sportului in zonele mai izolate ale Australiei.

cota2.ro

Sorii insa si-au facut din Darwin o a doua casa, deoarece au jucat aici cinci meciuri din 2022 incoace, castigandu-le pe toate. Ultima data cand au jucat pe acest stadion a fost saptamana trecuta, cand i-au batut pe North Melbourne Kangaroos cu 120-52.

Gold Coast Suns sunt pe locul 10 la numai doua puncte de locurile de play-off.

Geelong Cats sunt pe locul 2, dar vin dupa doua infrangeri consecutive. In plus, de la Feline lipsesc trei jucatori importanti, Jeremy Cameron, Tom Hawkins si Patrick Dangerfield (nume predestinat ca jucator periculos, haha!).

Asa cum am mentionat mai sus, Gold Coast se afla deja la Darwin de saptamana trecuta, acesta fiind cel de-al doilea joc consecutiv pe acest stadion.

In Darwin este caldura mare si umiditate ridicata, deci Sorii sunt bine aclimatizati.

In meciul de saptamana trecuta, Gold Coast a inceput mai greu, primul sfert fiind foarte echilibrat, impotriva unei echipe care a pus stapanire pe ultimul loc in clasament, dar odata cu trecerea timpului lucrurile au inceput sa curga in favoarea lor si au obtinut o victorie detasata.

Este tentant sa mergem pe Geelong in acest meci, Felinele fiind pe locul 2, dar distanta in clasament nu este chiar mare, cele doua echipe fiind despartite de numai doua victorii. Mijlocul lui Suns insa este mai bun decat al lui Geelong. Suns este pe locul doi in liga la numarul de dueluri castigate la mijlocul terenului, iar Geelong este pe 15. In plus, Sorii de pe Gold Coast sunt deja obisnuiti cu climatul cald si umed, deoarece cald si umed este si pe Gold Coast.

La Geelong s-a vazut deja impactul absentelor acelor jucatori importanti, prin faptul ca au pierdut doua meciuri la rand.

Acest meci reprezinta o ocazie foarte buna pentru Suns sa obtina o victorie mare impotriva unei contracandidate la un loc de play-off si chiar aspiranta la titlu, in vederea ocuparii unui loc pentru meciurile din play-off.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Gold Coast Suns vs Geelong Cats
Pronostic:
Victorie Gold Coast Suns (inclusiv prelungiri)
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro