Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.14

Superbet

Almeria și Barcelona se înfruntă astăzi, de la ora 22:30, în runda cu numărul 36 din La Liga. Almeria are un sezon de dat uitării. A câștigat doar 2 meciuri din primele 35 jucate. A retrogradat matematic de săptămâni bune, fiind în acest moment la 19 puncte în spatele zonei care asigura rămânerea. Au existat toate ingredientele declinului. Lotul e unul modest, decimat de accidentări din prima până în ultima etapă. Pe banca tehnică n-a existat stabilitate. Campionatul va fi terminat de Pepe Mel, numit pe 13 martie 2024. 

Barcelona încheie stagiunea fără vreun trofeu. Singura miză simbolică rămasă este apărarea poziției secunde. Catalanii sunt pe 2 în acest moment, cu un punct avans față de revelația Girona. Xavi s-a răzgândit, nu mai demisionează. Rămâne și construiește deja lotul pentru anul viitor. Se anunță schimbări importante, așa că fotbaliștii trebuie să demonstreze în ultimele runde. Să joace cum o face Lamine Yamal, puștiul de 16 ani care a marcat și runda trecută, în victoria 2-0 cu Real Sociedad. Alt catalan în formă este Raphinha. A marcat 5 goluri și a oferit 2 pase decisive în ultimele 6 partide începute ca titular.

cota2.ro

• Barcelona a învins-o cu 3-2 pe Almeria în meciul direct din turul campionatului

• dominarea Barcelonei a fost autoritară: 65% posesie, 30-10 ocazii de gol, 11-5 șuturi pe poartă, 12-0 cornere

• Robert Lewandowski a marcat 17 goluri în acest sezon. E la doar 3 reușite în spatele golgeterului Dovbyk. O prestație bună împotriva „lanternei” Almeria îl readuce în cărți pentru acest titlu

• Almeria are cea mai slabă defensivă din La Liga. A primit 70 de goluri în 35 de meciuri

• 15.63 ocazii de gol/meci și-a creat Barcelona în acest sezon. Almeria are o medie de 12.35 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru victoria celor de la Barcelona este @1.40.

-------------------------------------

Bodo/Glimt și Tromso se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 8 din prima ligă a Norvegiei. Bodo/Glimt domină fotbalul din Norvegia. A câștigat 4 din ultimele 5 campionate. A devenit o prezență constantă în grupele cupelor europene, chiar în primăvara competițiilor. Banii atrași de la UEFA au dus-o la un nivel pe care rivalele interne nu îl pot accesa. Dovada e că trupa pregătită de Kjetil Knutsen este prima și în actuala stagiune. A câștigat 6 din primele 7 meciuri jucate. Are cel mai bun atac și cea mai bună apărare.

Tromso IL este o echipă cu o tradiție de peste 100 de ani. A fost de multe ori aproape de titlu, de 2 ori vicecampioană și de 4 ori pe podium, dar niciodată nu a mers până la capăt. În startul actualei stagiuni s-a mizat pe varianta unui manager tânăr. Jorgen Vik, 34 de ani, e departe de ce și-a propus. A obținut doar 3 puncte în primele 6 etape, iar Tromso ocupă ultima poziție a clasamentului.

• 17 goluri a marcat Bodo/Glimt în primele 7 etape, cel mai bun atac. A încasat doar 4. În comparație, golaverajul lui Tromso este 7-11

• Bodo/Glimt are 3 fotbaliști în top 10 golgeteri din Norvegia: Gronbaek (4), Zugelj (3) și Hogh (3)

• Bodo/Glimt are o eficiență fantastică în acest sezon. 17% dintre ocaziile create au fost transformate în goluri

• 5 din ultimele 6 meciuri directe dintre Bodo/Glimt și Tromso au fost GG

• 39.95 milioane de euro valorează lotul lui Bodo/Glimt. Cel al lui Tromso este cotat la 11.23 milioane.

Pe Superbet, cota pentru 1X & gol în ambele reprize este @1.53. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Almeria vs Barcelona
Pronostic:
2
Cota
1.40
Bodo/Glimt vs Tromso
Pronostic:
1X & Gol în ambele reprize
Cota
1.53
Cota finala: 2.14
Profit: 7.98
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro