Ponturi Pariuri Tenis Iga Swiatek vs Coco Gauff

BETANO

Prima semifinala de la Roma le aduce față în față pe Swiatek și Gauff, două dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin. Vedeți mai jos pronosticul meu.

Deși este încă tânără, Iga Swiatek domină tenisul feminin de aproximativ 2 ani. În această perioadă ea a câștigat numai puțin de 19 titluri, dintre care 3 de mare șlem( 2x Roland Garros, US Open) și Turneul Campioanelor. Poloneza este o jucătoare completă, bună pe toate suprafețele, cu o constanță incredibilă. Zgura este suprafața ei preferată, pentru că are timp să își pregătească loviturile variate, fiind extrem de bună de pe baseline. Pe această suprafață, Swiatek a pierdut doar 5 meciuri din ultimele 50 si are un procentaj de victorii de 87% de la începutul carierei, comparabil doar cu al lui Rafael Nadal. Aici a fost în control permanent și nu a pierdut set. 

cota2.ro

Coco Gauff a dat lovitura în toamnă si a reușit să câștige primul turneu de mare șlem al carierei, US Open. De atunci ea joacă mult mai relaxată, însă acest lucru nu este întotdeauna pozitiv, fiind dese momentele în care își pierde pur și simplu concentrarea. Coco a început să forțeze din ce în ce mai mult serviciu secund și să comită cu nonșalanță o mulțime de duble greșeli. Ea conduce acest top negativ, având chiar mai multe duble decât Parks sau Alexandrova.

Asa cum spuneam mai sus, Gauff trece printr-o perioadă neagră la serviciu, înregistrând un număr enorm de duble. Aici a comis numai puțin de 41 de duble în 4 meciuri, deși adversarele întâlnite nici nu se compara la retur cu Swiatek. În ciuda acestui aspect, ea poate fi competitivă și poate prelungi meciul suficient de mult încât sa atingă linia propusa de mine .

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Iga Swiatek vs Coco Gauff
Pronostic:
Peste 8.5 duble greșeli
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro