Ponturi Pariuri Fotbal Copenhaga vs Midtjylland

BETANO

E perioada din an în care se trage cortina peste cam toate competițiile importante. Unele campionate și-au desemnat deja câștigătoarele, cu câteva etape înainte, dar există și cazuri în care titlul se va juca până în ultima secundă.

Din cea de-a doua categoria face parte SuperLiga din Danemarca, acolo unde playoff-ul a fost și este o nebunie curată! Trei echipe se bat cu șanse aproape egale pentru câștigarea titlului.

cota2.ro

  • Brondby (59 pct), Copenhaga (58 pct), Midtjylland (58 pct) sunt echipele care trag tare să câștige campionatul din Danemarca în acest sezon;
  • Până la runda cu numărul 30, Nordsjaelland era și ea în cursă, doar că înfrângerea din meciul cu Brondby a diminuat șansele pentru formația care acum a rămas pe poziția a 4-a, cu 56 de puncte;
  • Astfel, dacă va exista o învingătoare în duelul de azi, aceasta va prelua șefia, cu două runde înainte de finalul sezonului.

În acest playoff, FC Copenhaga traversează cea mai bună formă! Echipa din capitală are 4 victorii consecutive și e într-o poziție foarte bună pentru a-și adjudeca un nou titlu.

Aarhus și Sikeborg au fost mai mult parteneri de antrenament pentru primele patru clasate, dar frumusețea playoff-ului din Danemarca a fost dată de faptul că echipele s-au rotit în fruntea clasamentului, asta pentru că aproape toate candidatele s-au împiedicat între ele.

Pentru jocul de azi dintre Copenhaga și Midtjylland e greu să mergem în zona de soliști, ba chiar ar fi de evitat, dar noi vom fi prezenți în zona pariurilor speciale, cu ochii pe fazele fixe:

  • 13 cornere au fost la ultimul meci al lui Copenhaga;
  • 13 cornere au fost la penultimul meci al lui Copenhaga;
  • doar 5 cornere a produs ultimul meci al lui Midtjylland;
  • 13 cornere au fost la penultimul meci al lui Midtjylland;
  • 17 cornere au fost executate la ultimul meci direct dintre cele două formații.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Copenhaga vs Midtjylland
Pronostic:
Peste 9,5 cornere
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro