Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.47

Casa Pariurilor

Bilet - Soliste - cota 6.46

In weekend se incheie multe dintre campionatele din Europa si pe acest bilet am facut o selectie de meciuri in care echipele sunt ,,obligate,, sa castige pentru a-si asigura obiectivul.

cota2.ro

1.P. Munster - Unterhaching se joaca sambata, de la 14:30, in ultima etapa din liga a 3-a din Germania. Munster are nevoie de victorie pentru a promova, orice alt rezultat o face sa astepte rezultatul meciului de la Regensburg.

Pentru meciul acesta selectia mea este : victorie Munster

2.Martigues - Nimes se joaca sambata, de la 19:00, in ultima etapa din liga a 3-a din Franta. Martigues are nevoie de victorie pentru a promova in liga a 2-a. In caz de alt rezultat, trebuie sa astepte rezultatul de la Avranches.

Pentru meciul acesta selectia mea este : victorie Martigues

3.AVS - Tondela se joaca duminica, de la ora 13:00, , in ultima etapa din liga a 2-a din Portugalia. AVS are nevoie de victorie pentru a-si asigura locul de baraj pentru prima liga. Este in lupta directa cu Maritimo pentru locul 3.

Pentru meciul acesta selectia mea este : victorie AVS

4.Zwolle - Twente se joaca duminica, de la 15:30, in ultima etapa din Olanda/Eredivisie. Ca sa fie sigura de locul 3 si de calificarea in Europa League , Twente are nevoie de victorie, altfel trebuie sa astepte rezultatul de la Alkmaar .

Pentru meciul acesta selectia mea este : victorie Twente

5.Aris - PAOK se joaca duminica, de la 20:00, in ultima etapa din Grecia. In cazul in care se ajunge la egalitate de puncte, PAOK este dezavantajata in fata lui AEK de rezultatele din meciurile directe (3-2, 2-2, 1-1, 0-2). Se iau in considerare si cele doua partide din rezonul regulat.

AEK joaca ultimul in meci cu Lamia si este greu de crezut ca nu se impune. Ca sa castige titlul de campioana PAOK are nevoie de victorie, orice alt rezultat o face sa astepte rezultatului meciului dintre AEK si Lamia.

Pentru meciul acesta selectia mea este : victorie PAOK


Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Munster vs Unterhaching
Pronostic:
victorie Munster
Cota
1.42
Martigues vs Nimes
Pronostic:
victorie Martigues
Cota
1.50
AVS vs Tondela
Pronostic:
victorie AVS
Cota
1.42
Zwolle vs Twente
Pronostic:
victorie Twente
Cota
1.28
Aris vs PAOK
Pronostic:
victorie PAOK
Cota
1.67
Cota finala: 6.47
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro