Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.71

BETANO

Pentru astăzi am pregătit un combo format din cele doua semifinale masculine de la Roma, o cota de 2.65 ce sper să vă aducă profit. Vedeți in cele ce urmează opțiunile mele de pariere.

Cartea câștigătoare nu se schimba și voi merge și astăzi pe Zverev, favoritul meu la câștigarea turneului încă din fazele inițiale. Neamțul se simte bine pe zgura lentă de la Roma, acolo unde a și triumfat în 2018, însă are multe alte meciuri memorabile pe această suprafață pe care a cucerit și 7 titluri și a ajuns inclusiv anul trecut în semifinale la Roland Garros. Sascha a jucat foarte bine în primele tururi, a trecut fără sa piardă set de Vukic, Darderi, Borges si Fritz și si-a pierdut serviciul o singură dată pe tot parcursul turneului. Tabilo face turneul vieții, l-a eliminat pe Djokovic, însă jucătorii de profilul lui Zverev nu ii convin.

cota2.ro

Nu ma surprinde prezenta lui Tommy Paul atât de departe în turneu, americanul fiind fără discuții la ora actuală un sportiv ce poate performa pe toate suprafețele. El i-a făcut 5 break-uri lui Medvedev, 4 break-uri lui Koepfer, 3 break-uri lui Karatsev, iar ieri în semifinala cu Hurkacz a reusit sa câștige de numai puțin de 7 ori pe serviciul celui mai mare "big server" din circuit. Jarry vine și el după un meci extenuant de aproape 3 ore contra lui Tsitsipas, iar aici si-a pierdut serviciul de câte 2 ori contra grecului și contra modestului Napolitano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Nicolas Jarry vs Tommy Paul
Pronostic:
Tommy Paul peste 1.5 break-uri
Cota
1.55
Alejandro Tabilo vs Alexander Zverev
Pronostic:
Zverev peste 2.5 break-uri
Cota
1.75
Cota finala: 2.71
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro