Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.04

Superbet

Barcelona și Rayo Vallecano se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în penultima rundă din La Liga. Barcelona încheie sezonul fără trofeu și mai are doar o miză simbolică, aceea de a prinde poziția secundă. E în cărți, un avans de 4 puncte față de revelația Girona. În tabăra catalanilor nu e liniște. Xavi a făcut o serie de declarații controversate, a dat de înțeles că nu poate emite pretenții în fața lui Real cu lotul actual. E clar că ultimele runde vor fi decisive pentru mai mulți fotbaliști. Tocmai de asta ne așteptăm la o prestație serioasă. Lista absenților e scurtă. Frenkie de Jong și Gavi sunt accidentați, iar Araujo e incert. 

Rayo Vallecano și-a asigurat prezența în ediția următoare de La Liga. Are 38 de puncte, 6 peste zona periculoasă, când mai sunt de jucat doar două meciuri. Rezultatele decisive au fost obținute avându-l pe banca tehnică pe Inigo Perez, 36 de ani, un antrenor promițător al noului val. Nici el nu poate face însă minuni cu actualul lot, al doilea cel mai slab cotat din campionat.

cota2.ro

• Rayo Vallecano are al doilea cel mai slab atac din La Liga, doar 29 de goluri marcate în 36 de meciuri. Barcelona a înscris 74!

• Robert Lewandowski e golgeterul celor de la Barcelona, cu 17 goluri și 8 pase decisive. Cel mai bun marcator al lui Rayo Vallecano e Alvaro Garcia, cu 6 reușite 

• 15.64 ocazii de gol/meci și-a creat Barcelona în acest sezon. Rayo Vallecano are o medie de 12.64 oportunități/partidă

• Rayo Vallecano e cea mai risipitoare formație din marile campionate ale Europei! Doar 5% dintre ocaziile create au fost transformate în goluri

• 839.50 milioane de euro valorează lotul celor de la Barcelona. Al lui Rayo Vallecano e cotat la sub 70 de milioane.

Pe Superbet, cota pentru victoria celor de la Barcelona este @1.28.

-------------------------------------------

Barcelona și Tenerife dispută astăzi, de la ora 13:30, primul meci din sferturile de finală ale ligii de baschet spaniole. Barcelona este unul dintre coloșii Europei la baschet masculin. Catalanii investesc masiv în fiecare an, obiectivul fiind triumful în Euroligă. Au câștigat doar de două ori trofeul, ultima dată în 2009/2010. Sezonul acesta au ratat dramatic Final Four-ul, învinși de Olympiakos în meciul decisiv, scor 59-63. Elevii lui Roger Grimau se pot concentra acum pe competiția internă. Au încheiat sezonul regulat pe locul 3, dar au prins un adversar la îndemână în sferturi. Cu lotul actual n-ar trebui să existe probleme până în final. E o garnitură experimentată, cu staruri trecute prin NBA, precum Ricky Rubio, Willy Hernangomez sau Tomas Satoransky.

Tenerife este o echipă de plan secund în baschetul spaniol. Prinde rar play-off-ul și se mulțumește cu prezențe în competițiile europene inferioare. Așa a și câștigat în urmă cu două ediții Champions League. Lotul nu conține niciun nume mare, iar locul 6 din sezonul regulat a fost punctul maxim posibil al sezonului. 

• Barcelona și Tenerife s-au înfruntat pe 17 februarie și în Cupa Spaniei. Catalanii au obținut o victorie zdrobitoare, 108-76

• Barcelona a câștigat ultimele 8 meciuri disputate contra lui Tenerife

• Tenerife are un bilanț modest în deplasările din acest sezon. A câștigat 6 meciuri și a pierdut 11

• 87.8 puncte/meci a reușit Barcelona în acest seozn intern. Tenerife are o medie de 83.8 puncte/partidă

• Barcelona are de departe cel mai bun procentaj al aruncărilor reușite de 3 puncte, 40.3%. Tenerife este la 36.6%.

Pe Superbet, cota pentru victoria celor de la Barcelona la un handicap de -3.5 puncte este @1.33.

----------------------------------------

Alba Berlin și Bonn se înfruntă astăzi, de la ora 18:00, în al doilea meci al sfertului de finală din campionat de baschet german. Alba Berlin este una dintre reprezentantele Germaniei în Euroligă, principala competiție a baschetului masculin continental. Formația din Capitală a câștigat 3 din ultimele 4 campionate disputate. Pentru a face față pe ambele fronturi, investițiile au crescut semnificativ. Așa s-a ajuns în punctul în care antrenorul Israel González să aibă un lot mult peste media competiției, inclusiv cu un campion mondial, Johannes Thiemann. 

Telekom Baskets Bonn nu a cucerit niciodată campionatul în Germania. Cea mai importantă performanță din istorie a adus surprinzător declinul echipei. În sezonul 2022/2023, Bonn a cucerit Champions League. Sportivii au atras atenția cluburilor importante și au plecat pe salarii pe care nu le-ar fi putut visa aici. Și antrenorul a fost schimbat. Roel Moors a fost nevoit să schimbe lotul din temelii. Oaspeții de astăzi au dat baraj pentru a ajunge în sferturile play-off-ului, o victorie împotriva lui Ludwigsburg.

• Alba Berlin a încheiat sezonul regulat pe locul 2. Bonn s-a clasat pe 7

• Alba Berlin a spulberat-o pe Bonn în primul meci al acestei serii, în urmă cu două zile, victorie 94-68

• Alba Berlin a reușit 14 coșuri de 3 puncte în disputa precedentă cu Bonn, un procentaj senzațional de 48.3%

• Alba Berlin a câștigat ultimele 5 meciuri directe jucate acasă cu Bonn

• 17-1 e bilanțul celor de la Alba Berlin în sala proprie în acest sezon.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Alba Berlin (inclusiv prelungiri) este @1.20. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Barcelona vs Rayo Vallecano
Pronostic:
1
Cota
1.28
Barcelona vs Tenerife
Pronostic:
Barcelona -3.5 handicap
Cota
1.33
Alba Berlin vs Bonn
Pronostic:
1 (inclusiv prelungiri)
Cota
1.20
Cota finala: 2.04
Profit: 7.28
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro