Ponturi Pariuri Tenis Alexander Zverev vs Nicolas Jarry

BETFAIR EXCHANGE

După ce am bifat lejer finala feminină de la Roma, urmărim un win și la băieți. Aveți mai jos avancronica meciului Alexander Zverev - Nicolas Jarry.

Asa cum mă așteptam, Zverev a profitat de condițiile de la Roma și a ajuns in a 3-a finală din cariera la Foro Italico. El este un jucător german de 26 ani aflat pe locul 5 ATP. Iar Sascha este de mulți unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, finalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 20 turnee ATP în carieră. Ascensiunea sa a fost întrerupta brusc în 2022 când a suferit o accidentare gravă la Roland Garros, accidentare ce l-a ținut departe de teren 8 luni. De la revenire dă încă uneori senzația că îi este teamă să forțeze, insa in ultima perioada aduce aminte din ce in ce mai mult de jucătorul de dinainte de accidentare. În 2023 are semifinale la Roland Garros, titluri pe zgura chiar in orașul natal, Hamburg si pe hard la Chengdu, iar la Turneul Campionilor i-a bătut pe Alcaraz și Rublev. A început bine și 2024, a adus țării sale United Cup, are semifinale la AO și semifinale la Miami. Aici a trecut pe rând de Vukic, Darderi, Borges, Fritz și Tabilo, pierzând un singur set.

cota2.ro

Nicolas Jarry este un sportiv de 28 ani din Chile, momentan pe locul 24 ATP. El putea fi și mai sus în clasament, însă a fost implicat intr-u mare scandal în anul 2020 fiind suspendat 1 an pentru dopaj. Jarry este un jucător bun, câștigător a 3 titluri ATP la și a numai puțin de 5 turnee de nivel Challenger. El preferă zgura, însă este bun și pe hard, având un serviciu foarte puternic care oferă puține șanse de break adversarilor. 2023 a fost cel mai bun an din cariera sa, are titluri la Santiago și Geneva și victorii cu Zverev ori Tsitsipas. Aici venea după 3 înfrângeri consecutive în primul tur la Monte Carlo, Barcelona și Madrid și nimeni nu anticipa parcursul său atât de bun. A trecut pe rând de Arnaldi, Napolitano, Muller, Tsitsipas și Tommy Paul.

Încă de la începutul turneului am mers pe Zverev și mă aștept la un joc solid din partea lui în această finală. Dacă până în semifinale totul a fost "a walk în the park", meciul cu Tabilo a fost mult mai greu decât se astepta, însă Sascha a tratat perfect momentele cheie, iar experienta sa a făcut diferența. Jarry face un turneu de vis, a servit foarte bine, însă aici întâlnește unul dintre cei mai buni jucători la retur din circuit și cu siguranță nu va mai câștiga atât de multe puncte ușoare.  Zgura lentă de la Roma îl avantajează pe Zverev care este mai bun în schimburile lungi și cred că vom avea un meci asemănător cu cel de ieri. Merg și pe 2-0 în favoarea favoritului.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Alexander Zverev vs Nicolas Jarry
Pronostic:
Victorie Zverev 2-0
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 8.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro