Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

Superbet

Kadetten și Kriens dispută astăzi, de la ora 17:00, primul meci al finalei ligii de handbal masculin din Elveția. Kadetten Schaffhausen este echipa care a dominat handbalul elvețian în ultimul deceniu. A ajuns la 13 titluri de campioană, inclusiv cele din 2022 și 2023. A avut și câteva performanțe la nivel european. În sezonul 2016/2017 s-a clasat pe locul 8 în grupa de Liga Campionilor, iar în 2010 a jucat finala EHF Cup. Lotul actual e unul interesant. Nu mai conține doar handbaliști elvețieni, ci și câteva nume importante din Europa. În frunte este experimentatul Joan Canellas, campion mondial și european cu Spania.

HC Kriens-Luzern e vicecampioana Elveției, învinsă în finala precedentă chiar de Kadetten. Oaspeții de astăzi au participat în Euruopean League, dar n-au trecut de grupa preliminară din care au mai făcut parte Hannover, Zabrez și AEK Atena. Sezonul trecut a fost cel mai bun din istoria clubului, încununat cu titlul de vicecampioană și cu triumful din Cupă.

cota2.ro

• Kadetten a ajuns până în optimile EHF European League în acest sezon, fiind eliminată de Fuchse Berlin

• Kadetten a câștigat toate cele 3 meciuri jucate contra lui Kriens în acest sezon

• Kadetten a învins-o pe Kriens inclusiv în ultima Supercupă a Elveției, scor 33-27

• Kadetten are un parcurs fabulos în meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon, pe plan intern. A câștigat 18 și a remizat o dată.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Kadetten este @1.33.

----------------------------

Dinamo și Csikszereda dispută astăzi, de la ora 20:00, manșa tur a barajului pentru promovare/menținere în Superliga. Dinamo a învins-o pe UTA cu 2-0 în ultimul meci al play-out-ului și a evitat in-extremis retrogradarea directă. Elevii lui Zeljko Kopic le-au trimis în al doilea eșalon pe FCU Craiova și FC Voluntari. „Câinii” au toate atuurile înaintea dublei cu Csikszereda. Se anunță o asistență de peste 30.000 de oameni pe Arena Națională. O alte veste bună vine din compartimentul defensiv. Poli Iași a retras plângerea pe care o făcuse împotriva lui Josue Homawoo, așa că fundașul central e apt pentru disputa de astăzi. 

În mod normal, Csikszereda n-ar fi trebuit să fie la baraj. Ciucanii au încheiat play-off-ul din Liga 2 pe locul 6. Au profitat de faptul că Șelimbăr și Corvinul nu au drept de promovare și s-au trezit într-o postură neașteptată. Lotul e net inferior, iar pe bancă e un antrenor lipsit de experiență. Robert Ilyes e la primul mandat de principal din carieră.

• lotul lui Dinamo este cotat la 10.83 milioane de euro. Csikszereda valorează 2.57 milioane

• Dinamo a trecut și anul trecut printr-un baraj asemănător. A jucat turul tot pe Arena Națională, o victorie zdrobitoare contra lui FC Argeș, scor 6-1

• Dinamo a pierdut un singur meci jucat pe teren propriu în anul 2024

• Dinamo a câștigat 5 din ultimele 7 meciuri jucate acasă. A primit doar 3 goluri în acest interval

• Csikszereda are un bilanț dezastros în deplasare. În play-off a obținut un singur punct în 5 partide

• 3.6 cornere/meci este media lui Dinamo în sezonul recent încheiat al Superligii.

Apelăm la funcția BetBuilder de pe Superbet și obținem cota @1.45 din pariurile: Dinamo câștigă, Dinamo va avea peste 2.5 cornere. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Kadetten vs Kriens
Pronostic:
1
Cota
1.33
Dinamo vs Csikszereda
Pronostic:
1 & Dinamo peste 2.5 cornere
Cota
1.45
Cota finala: 1.93
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro