Ponturi Pariuri Fotbal HamKam vs Bodo/Glimt

UNIBET

HAMKAM - BODO/GLIMT

In aceasta seara, de la ora 18:00, pe ”Briskeby Arena”, HamKam primeste vizita celor de la Bodo/Glimt, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 9, din Eliteserien.

HamKam a inceput foarte modest noul sezon, insa in ultimele runde au aratat ceva mai bine, in special din punct de vedere al rezultatelor obtinute. Formatia lui Jakob Michelsen are un moral excelent inaintea acestui joc, asta dupa ce in etapa precedenta a spulberat-o pe Sarpsborg cu un neverosimil 7-1, meci in care au excelat la capitolul ”eficienta”. HamKam a obtinut doar un singur punct in cele trei jocuri disputate pe propriul teren, iar astazi porneste clar cu sansa a doua, in fata unei formatii mult mai valoroase, din toate punctele de vedere. 

cota2.ro

Campioana en-titre isi respecta si in acest sezon pozitia de favorita in prima liga din Norvegia, iar debutul de sezon a aratat exceptional pentru elevii lui Kjetil Knutsen. Bodo/Glimt a ajuns la 4 victorii consecutive in campionat, odata cu succesul din ultima etapa contra celor de la Tromso, scor 4-0. Cu un succes astazi, liderul din Eliteserien s-ar distanta la 5 puncte fata de locul secund, ocupat in acest moment de Brann, echipa care a incheiat editia precedenta pe locul secund si a obtinut accesul in grupele UEFA Conference League.

HamKam si Bodo/Glimt s-au intalnit de 19 ori pana in prezent, insa ultima confruntare directa, incheiata cu scorul de 4-4, a fost, de departe, cea mai spectaculoasa. ”Bodo” a cedat doar de doua ori impotriva celor de la ”Kamma”, ambele infrangeri fiind suferite in sezoanele 2004 si 2005. In ultimele 6 meciuri directe, campioana a inregistrat patru victorii si doua remize, iar de fiecare data a reusit sa puncteze de cel putin doua ori. Mai mult decat atat, acestia au reusit sa puncteze de 22 de ori in cele 6 deplasari din acest sezon, disputate in toate competitiile.

Bodo/Glimt detine cea mai buna ofensiva si cea mai buna defensiva din campioant, cu 21 de goluri marcate si doar 4 primite in primele 8 runde. Mai mult decat atat, acestia au inregistrat o medie de 14.3 ocazii de gol per meci (a treia cea mai buna din Eliteserien), respectiv o medie de 5.8 suturi cadrate per meci (cea mai buna din Eliteserien). Adversara din aceasta runda a incasat cel putin un gol in toate cele 8 runde, iar la capitolul ”suturi pe poarta” sta extrem de slab, avand a treia cea mai mica medie din campionat (3.6 per meci).

Albert Grønbæk, jucatorul transferat de la Aarhus in urma cu doua sezoane, are un debut de sezon fantastic in tricoul celor de la Bodo/Glimt, reusind sa marcheze numai putin de 6 goluri in primele 8 etape din Eliteserien. Mijlocasul danez in varsta de doar 22 de ani a fost desemnat ”omul meciului” in ultimele doua runde de campionat, acesta reusind sa marcheze cate o ”dubla” in partidele cu Kristiansund si Tromso. ”Optarul” campioanei a aratat bine pe teren strain in acest sezon, acolo unde a reusit sa marcheze cel putin o data, in 3 din cele 4 meciuri.

Lider in clasamentul golgeterilor din Eliteserien, Albert Grønbæk a cadrat 8 din cele 10 suturi trimise spre portile adverse, in cele 4 jocuri disputate in deplasare. Acesta a inregistrat o medie de 2.9 ocazii de gol per meci si o medie de 1.4 suturi cadrate per meci, in acest sezon, fiind lider la aceste capitole in tabara celor de la Bodo/Glimt. Grønbæk este un jucator tehnic, polivalent, cu o capacitate foarte buna de efort, este foarte agil si dribleaza excelent, intra in combinatii, cere des mingea pe pozitie viitoare si detine abilitati foarte bune la finalizare. Consider ca si azi o sa faca un meci bun, iar daca suturile sale vor fi la fel de precise, sunt sanse mari sa si puncteze. 

Pariul meu pentru meciul HamKam - Bodo/Glimt este ”Albert Grønbæk marcheaza”, la o cota de 2.80, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
HamKam vs Bodo/Glimt
Pronostic:
Albert Grønbæk marcheaza
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro