Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.04

BETANO

Foarte multe meciuri în calificări la Roland Garros, turneu pe care îl vom acoperi în întregime în perioada următoare. Vedeți mai jos selecțiile pentru azi.

Juncheng Shang este cel mai bun produs din China al ultimilor ani, iar anul acesta încearcă pentru al doilea an consecutiv să ajungă pe tabloul principal. El vine după o perioadă bună, a intrat în top 100, iar anul acesta are victorii cu jucători buni precum Tiafoe, Thompson sau Evans. Burruchaga este un jucător modest care joacă în exclusivitate la nivel Challenger si care nu a reușit vreodată o performanță notabilă. Merg pe chinez .

cota2.ro

Tiago Monteiro este în revenire puternică de formă și fără discuții este favorit cert la calificarea pe tabloul principal. In ultima perioada el a impresionat prin rezultate, dar mai ales prin joc, reusind să îi domine pe zgura pe Tsitsipas, Kecmanovic sau Monfils. Cu 9 victorii în ultimele 11 partide pe zgură, si prestatii solide la turneele Masters de la Madrid și Roma, nu îl vad pe brazilian sa piardă set contra modestului Dellien Velasco, jucător de nivel Challenger.

Finalistă la Roland Garros acum mai mult de un deceniu si ajunsa la 37 ani, Sara Errani încearcă poate pentru ultimul an din carieră să ajungă pe tabloul principal. Deși mulți o vedeau aproape retrasă, ea a avut evolutii foarte bune anul acesta, a reintrat în top 100, a ajuns in semifinale la Bogota și le-a învins pe Sorribes Tormo, Wozniacki sau Anisimova. Zgura lentă de la Paris ii place pentru că își poate pune in valoare jocul de anduranță, iar azi o vad favorită în fata lui Ann Li, un mare talent în trecut care însă nu a confirmat.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Juncheng Shang vs Roman Burruchaga
Pronostic:
Shang -1.5 game-uri
Cota
1.45
Thiago Monteiro vs Dellien Velasco
Pronostic:
Victorie Monteiro 2-0
Cota
1.40
Sara Errani vs Ann Li
Pronostic:
Victorie Errani
Cota
1.50
Cota finala: 3.04
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro